Neler Yeni

HDD Nasıl Takılır ve Diskler Nasıl Ayrılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
Merhaba arkadaşlar şimdi birkaç sorum var bügün bilgisayar gelcek içinde ssd var 240 gb birde benim evimde 2tb hdd var şimdi ben windowsu kurarken ayırmamı isteyecek ya ben şimdi hdd yi takmadan devam etsem hiç ayırmasam herşeyi kurduktan sonra hdd yi taksam hdd ne olarak gelir nasıl olur yada hdd yi direk takıp kursam hdd in içi dolu sıkıntı çıkar mı nasıl olur anlatır mısınız

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
SSD'ye kuracaksan sıkıntı olmaz herhalde

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar şimdi birkaç sorum var bügün bilgisayar gelcek içinde ssd var 240 gb birde benim evimde 2tb hdd var şimdi ben windowsu kurarken ayırmamı isteyecek ya ben şimdi hdd yi takmadan devam etsem hiç ayırmasam herşeyi kurduktan sonra hdd yi taksam hdd ne olarak gelir nasıl olur yada hdd yi direk takıp kursam hdd in içi dolu sıkıntı çıkar mı nasıl olur anlatır mısınız
Windows kurarken hangi diske kurulsun diye seçtirir orada SSD seçersin sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'ye kuracaksan sıkıntı olmaz herhalde
windowsu ssd ye kuracağım evet ama her şey bittikten sonra hdd yi takarsam ne olur yeni bir disk mi oluşur yada hdd ile ssd karışır mı ssd yi c yapacağım d yi sonradan hdd ile oluşturabilir miyim

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Ayrı olur diye biliyorum ben

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Hangi anakart hangi işlemci

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
windowsu ssd ye kuracağım evet ama her şey bittikten sonra hdd yi takarsam ne olur yeni bir disk mi oluşur yada hdd ile ssd karışır mı ssd yi c yapacağım d yi sonradan hdd ile oluşturabilir miyim
Yeni disk olarak gelir. SSD ile HDD karışmaz.
240 GB SSD + 2 TB HDD olarak görünür.

HDD'ni PC'ye bağladığın zaman "Bilgisayarım" kısmında göremezsen,
"Aygıt Yöneticisi" kısmında "Donanım değişikliklerini tara" diyebilirsin.

Eğer bunu yaptığın halde görünmüyorsa,
"Disk Yönetimi" üzerinden "Yeni Birim Oluştur" dersin.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Karışmaz. Eğer HDD önceden hiç kullanılmamışsa Depolama Yöneticisinden yeni birim açmanız gerekicektir. Onu da anlatabilirim, isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom