Neler Yeni

Yardım Hdd olan kasada ssd yeri var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
Merhaba kasamda hdd mevcut ama ssd almak istiyorum, direk hddyi cıkarıp ssdyi takabılıyom mu yoksa girişi falan farklı mı ssdnin, nasıl anlarım

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
HDD yerine iki SATA SSD koyabilirsin üst üste. Fazladan giriş varsa HDD'yi çıkarmana gerek kalmaz.

r4NG3r

80+ Silver
hdd yeri olupta 2.5 inç sata ssd yeri olmayan kasa görmedim.yoksa bile bi yere koyarsın sata ssd çok dert değil kabloyla havada asılı kullanan var yıllardır :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdd yeri olupta 2.5 inç sata ssd yeri olmayan kasa görmedim.yoksa bile bi yere koyarsın sata ssd çok dert değil kabloyla havada asılı kullanan var yıllardır :D
Yani farklı giriş değil aynı kablo ile mi takıyoruz (havada da kullanırım sorundeğil) yeterki ssd alıl hemen takabileyşm

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD yerine iki SATA SSD koyabilirsin üst üste. Fazladan giriş varsa HDD'yi çıkarmana gerek kalmaz.
Sadece aynı girişe mi sahipler onu öğrenmem lazım yani ekstra bişi yapmam gerekıyor mu, yoksa ditekt hddyi söküp ssdi takabılıuom mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı kablo.satadan bahsediyorsun demi
Twşwkkürler hocam

aynı kablo.satadan bahsediyorsun demi
Sata oluyorsa evet

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
Sadece aynı girişe mi sahipler onu öğrenmem lazım yani ekstra bişi yapmam gerekıyor mu, yoksa ditekt hddyi söküp ssdi takabılıuom mu

Twşwkkürler hocam

Sata oluyorsa evet
Aynı giriş.

Top Bottom