Sema.shiro
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
500 gb hdd önerileriniz nelerdir?
Uzun ömürlü olmasını istiyorum bir bilginiz var mı bu konu hakkında?![]()
Seagate 3.5" 500gb Barracuda 7200rpm 64mb Cache Sata 3.0 Harddisk St500dm009 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Seagate 3.5" 500gb Barracuda 7200rpm 64mb Cache Sata 3.0 Harddisk St500dm009 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yani Seagate baya iyidir tabii almışken SSD alabilmeniz daha iyi olurdu, tabii sisteminiz destekliyorsa.Uzun ömürlü olmasını istiyorum bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
Ssd im var zatenYani Seagate baya iyidir tabii almışken SSD alabilmeniz daha iyi olurdu, tabii sisteminiz destekliyorsa.
Hdd 'm yeni almama rağmen bozuldu nedenini bilmiyorum5WD 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Sata3 WD5000AAKX Blue Fiyatı
5WD 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Sata3 WD5000AAKX Blue en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sıkıntı olacağını zannetmem ama bir foruma da direk HDD nasıl diye sorarsanız vicdanınızı rahatlatmış olursunuz.SSD im var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD 'm yeni almama rağmen bozuldu nedenini bilmiyorumo yüzden dikkatli davranmak istiyorum
200Maksimum bütçe nedir?
Seagate Barracuda 500GB 7200RPM Öneririm. WD lerden daha hızlı okuma, yazma değerleri var. Ve uzun ömürlü.
1 tb ye ihtiyacım yok zaten 2 oyun yüklicemHmm, biraz daha bütçe olsaydı 1TB önerecektim, yukarıda atılan modelleri değerlendirin, iyi forumlar.![]()
teşekkür ederimSıkıntı olacağını zannetmem ama bir foruma da direk HDD nasıl diye sorarsanız vicdanınızı rahatlatmış olursunuz.
Teşekkür ederim muhtemelen bunu alıcamSeagate Barracuda 500GB 7200RPM Öneririm. WD lerden daha hızlı okuma, yazma değerleri var. Ve uzun ömürlü.