R ROXS 80+ Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 83 Reaksiyon skoru 13 Dün, 21:53 #1 Gaming laptop için ssd önerisi tercihim 2 tb ama duruma göre 1 tb da olabilir önerileriniz ve en iyi ssd ler nelerdir
Gaming laptop için ssd önerisi tercihim 2 tb ama duruma göre 1 tb da olabilir önerileriniz ve en iyi ssd ler nelerdir
#ggosmanpaşa# 80+ Silver Katılım 22 Haziran 2026 Mesajlar 2,073 Reaksiyon skoru 581 Dün, 21:58 #2 ROXS yazmış: Gaming laptop için ssd önerisi tercihim 2 tb ama duruma göre 1 tb da olabilir önerileriniz ve en iyi ssd ler nelerdir Devamı için tıklayın... Max bütçe nedir?
ROXS yazmış: Gaming laptop için ssd önerisi tercihim 2 tb ama duruma göre 1 tb da olabilir önerileriniz ve en iyi ssd ler nelerdir Devamı için tıklayın... Max bütçe nedir?
R ROXS 80+ Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 83 Reaksiyon skoru 13 Dün, 22:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hocam 15k düşünüyorum ama oyun oynayacağım yani o yüzden gereksiz de olabilir ya da 1tb a da düşebilirim bilmiyorum kararsızım biraz
hocam 15k düşünüyorum ama oyun oynayacağım yani o yüzden gereksiz de olabilir ya da 1tb a da düşebilirim bilmiyorum kararsızım biraz