Neler Yeni

HDD Oyunları Siliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Arkadaşlar sistemimde 2 tane depolama kullanıyorum 1.si ssd adata su 630 2. segate baracuda 2 tb harddisk gta 5 yükleyecektim 60 gb a akdar yükelndi elektrikler gitti 0 landı elektrikten dolayı sanmıştım sonra bir 30 gb indi gece fanların kablosunu sökmüştüm sabah kapattım bilgisayar ı kabloları taktım 30 gb ta gitti ama indirmeyti kaydetmiştim dedim bug falandır şimdi son 16 gb ı kalmıştı 0 landı birde baktım ki harddiskteki dosyaların bazıları silinmiş bazıları bozulmuş ne yapmam lazım o kadar yükleme boşa mı gitti harddisk i garantiye mi yollayayım şunuda ekleyeyim oyunun kaldır yerine geldiğim zaman kaldırmak için 89.05 gb gösteriyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Çok enteresan bir durum. Büyük ihtimalle indi ama siz görüntüleyemiyorsunuz. Kaldırma kısmından tamamen kaldırıp parça parça olmamak üzere oyunu yeniden indirin. Problem yaşarsanız harddiskin sectorlerinin sağlığını ölçen uygulamalardan birini indirip hdd sağlığını ölçün.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar sistemimde 2 tane depolama kullanıyorum 1.si SSD adata su 630 2. segate baracuda 2 tb harddisk gta 5 yükleyecektim 60 gb a akdar yükelndi elektrikler gitti 0 landı elektrikten dolayı sanmıştım sonra bir 30 gb indi gece fanların kablosunu sökmüştüm sabah kapattım bilgisayar ı kabloları taktım 30 gb ta gitti ama indirmeyti kaydetmiştim dedim bug falandır şimdi son 16 gb ı kalmıştı 0 landı birde baktım ki harddiskteki dosyaların bazıları silinmiş bazıları bozulmuş ne yapmam lazım o kadar yükleme boşa mı gitti harddisk i garantiye mi yollayayım şunuda ekleyeyim oyunun kaldır yerine geldiğim zaman kaldırmak için 89.05 gb gösteriyo
3 kere indirmişsin, hiç biri sağlıklı olmamış.
GTA 5 dosyalarını temizle, baştan düzgün bir indirme yap.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
HDD'in suçu yok epic games'de sorunlar var.

Top Bottom