Neler Yeni

HDD Oyunları Siliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Arkadaşlar sistemimde 2 tane depolama kullanıyorum 1.si SSD adata su 630 2. segate baracuda 2 tb harddisk gta 5 yükleyecektim 60 gb a akdar yükelndi elektrikler gitti 0 landı elektrikten dolayı sanmıştım sonra bir 30 gb indi gece fanların kablosunu sökmüştüm sabah kapattım bilgisayar ı kabloları taktım 30 gb ta gitti ama indirmeyti kaydetmiştim dedim bug falandır şimdi son 16 gb ı kalmıştı 0 landı birde baktım ki harddiskteki dosyaların bazıları silinmiş bazıları bozulmuş ne yapmam lazım o kadar yükleme boşa mı gitti harddisk i garantiye mi yollayayım şunuda ekleyeyim oyunun kaldır yerine geldiğim zaman kaldırmak için 89.05 gb gösteriyo

oyunu ilk önce ssd ye yükleyip sonra hdd ye geçirebilir miyim bir sorun çıkar mı

VitoScaletta

80+ Gold
harddisk te sorun yok gta 5 epic gameste ücretsiz dağıtılınca fazla gb indi hatta bazıları 140 gb falan indirmiş bazıları durdur devam et yapmış 60 gb düşmüş ücretsiz olması bittikten sonra yani 21 mayıstan sonra indirmeyi tercih edin büyük ihtimal harddiskinizde sorun yok

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Su630 kronik sorunlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki ilk önce
harddisk te sorun yok gta 5 epic gameste ücretsiz dağıtılınca fazla gb indi hatta bazıları 140 gb falan indirmiş bazıları durdur devam et yapmış 60 gb düşmüş ücretsiz olması bittikten sonra yani 21 mayıstan sonra indirmeyi tercih edin büyük ihtimal harddiskinizde sorun yok

peki ilk önce ssd ye indirsem sonra dosyaları hdd ye taşısam oyunu taşımış olur muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ss
Su630 kronik sorunlu

şu anda ssd de bir sorun yok

VitoScaletta

80+ Gold
birde HDD nin sildiği oyun epic games te değil di torrent ti
torrentte genellikle dosya indirmesi yarıda kalırsa kendisi tarayip olduğu yerden devam ediyor o zaman bilmiyorum ama harddiskin kendi kendine oyun silmesi diye bişey olucağını sanmıyorum öyle bi problem hayatımda duymadım çünkü benim 2.el harddisklerim var bilgisayarımda şuan 5 tb alan var oyun koleksiyonu yapan biriyim 65 tane torrent oyunum var hiç birinde bu sorunu yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
torrentte genellikle dosya indirmesi yarıda kalırsa kendisi tarayip olduğu yerden devam ediyor o zaman bilmiyorum ama harddiskin kendi kendine oyun silmesi diye bişey olucağını sanmıyorum öyle bi problem hayatımda duymadım çünkü benim 2.el harddisklerim var bilgisayarımda şuan 5 tb alan var oyun koleksiyonu yapan biriyim 65 tane torrent oyunum var hiç birinde bu sorunu yaşamadım

anladım bilgilendirdiğiniz için tşk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,193
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom