- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,258
Hemen yapayım o testi. Yaptıktan sonra yazarım. Ama çıkar gibi. Çıkarsa bir daha ki Aya 500GB Alacağım mecburen.Error Scan'de kırmızı çıktı mı hiç
Tamam ama quick yapma tam doğru sonuç vermez ortalama 1-1,5 saate biter testHemen yapayım o testi. Yaptıktan sonra yazarım. Ama çıkar gibi. Çıkarsa bir daha ki Aya 500GB Alacağım mecburen.
CrystalDiskInfo'dan da kontrol edebilir misiniz?
Ömrü bitmek üzere. Bilgilerinizi başka bir diske yedekleyin. Kısa zaman içinde değiştirin HDD'i.
Harbiden sağlığı kötüymüş. 5400 RPM dediğine göre büyük bir ihtimalle eski bir Laptop'tan çıkardığınız bir HDD sanırsam? 3700 saatte bozulması kötü olmuş, elime 40k saat çalışmış bir HDD gelmişti, o bile takır takır çalışıyorduMaalesef. Bad sector var gözüküyor ikisindede.
Bir dahaki aya değiştiririm 500GB İle.Ömrü bitmek üzere. Bilgilerinizi başka bir diske yedekleyin. Kısa zaman içinde değiştirin HDD'i.
Laptop kullanıyorum. HDD 2-3 Yıllık falan.Harbiden sağlığı kötüymüş. 5400 RPM dediğine göre büyük bir ihtimalle eski bir Laptop'tan çıkardığınız bir HDD sanırsam? 3700 saatte bozulması kötü olmuş, elime 40k saat çalışmış bir HDD gelmişti, o bile takır takır çalışıyordu.
Büyük ihtimal performans kaybı yaşıyorsunuz demi? Mesela oyunlarda anlık donmalar ve video izlerken aynı şekilde.Bir dahaki aya değiştiririm 500GB İle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptop kullanıyorum. HDD 2-3 Yıllık falan.
Aynen öyle. Videolar sebebsiz donuyor bazen.Büyük ihtimal performans kaybı yaşıyorsunuz demi? Mesela oyunlarda anlık donmalar ve video izlerken aynı şekilde.
Hızlıca kurtul benceAynen öyle. Videolar sebebsiz donuyor bazen.
Bu arada Error Scan yaparken 1 tane kırmızı tik olur olmaz Laptop dondu ve kapatıp açmadan düzelmedi. Program donmadı ama durmuştu bir şey yapılmıyordu. Şuan elimde 320GB HDD Var. HDD Almama gerek yok aslında SSD Alıp 320GB HDD'i kullanabilirim. Yeterli benim için 320GB. Şimdi onun sağlığına bakacağım.