Hdd takınca performans geriledi

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar iyi forumlar alalı 1 ay olan bilgisayarıma 2 adet eski bilgisayarlarından hdd taktım taktıktsn sonra biçimlendirdim ama sanki olal olmuş gibi işlemci tabanlı oyunlarda mesela lol de 300 fğs başlayıp orta sonlara doğru 200 oluyordu şuan 100 başlayıp 80 oluyor

Acil bir şekilde geri çıkarman lazım diye yorumladım hocam saygılar...

Arkadaşlar iyi forumlar alalı 1 ay olan bilgisayarıma 2 adet eski bilgisayarlarından hdd taktım taktıktsn sonra biçimlendirdim ama sanki olal olmuş gibi işlemci tabanlı oyunlarda mesela lol de 300 fğs başlayıp orta sonlara doğru 200 oluyordu şuan 100 başlayıp 80 oluyor
Oyunları gidip milattan kalma hddye kurduysan normal online oyunları ssdye kur

Aynı şeyi ben yıllardır savunuyorum, sistem diski olmasa bile sistemi yavaşlattığını düşünüyorum.

Herhangi bir virüse karşı içlerinde virüs olma ihtimali yüksekti
Virusten değil genel sistem tepkisini arttırıyor özellikle raid açıksa. Hdd de virus var sen bu virusu çalıştırana kadar bir şey yapamaz zaten varsayıyorum öyle bir şey olsa da. Fiziksel senin sıkıntı hdd genel sistemi yavaşlatıyor.

Aynı şeyi ben yıllardır savunuyorum, sistem diski olmasa bile sistemi yavaşlattığını düşünüyorum.
Sistemin bir şekilde HDD kullanması gerekir. Yani HDD'ler sistem tarafından kullanılmadığında 20 dakika sonra uyku moduna geçer. Ama sistem explorer.exe kullanmak istediğinde diskleri uyandırır o biraz zaman alır ve gecikme hissedilir. Genel olarak sistem yavaşlatmaz ama açılış kapanış hızına etki eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,607
Üyeler
184,190
Son üye
bayram54
Geri