Neler Yeni

hdd ve garanti işleri

Kyrash

80+

nerpL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alperen yavuz
ben şimdi https://www.teknobiyotik.com/bilgis...eknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html bu sistemi bikaç şey değiştirerek alıcam ama HDD 400 ekliyo ben HDD olarak https://www.trendyol.com/wd/blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-31585746 bunu indirim gününde alsam taksam arkadaş garantisi gidiyo dedi bende nasıl anlıcaklar dedim garantiye götürünce bakarlar dedi bende çıkarsam anlamazlar dedim bunun hakkında konuştuk biraz yardımcı olabilirmisnz
Benlm bildiğim darbe sıvı kaçması vb gibi durumlar garantiye girmiyor ama kasayı açıp parça değiştirmek garantiyi bozmuyor

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
Bu tür siteler kendi garantilerini vermiyor diye biliyorum. Her parçanın kendi garantisi var. Mesela markalı sistem alırsan kasayı açtığın anda garanti gidiyor ama bunlarda kendin bir şey yapmazsan gitmez

Kyrash

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür siteler kendi garantilerini vermiyor diye biliyorum. Her parçanın kendi garantisi var. Mesela markalı sistem alırsan kasayı açtığın anda garanti gidiyor ama bunlarda kendin bir şey yapmazsan gitmez
dediğim gibi başka siteden hdd alcam gidicek yani garantiye verirken çıkarsam anlarlarmı onu bilemedim

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
dediğim gibi başka siteden HDD alcam gidicek yani garantiye verirken çıkarsam anlarlarmı onu bilemedim
Hayır gitmez garantisi %99.9 eminim. Zaten dediğim gibi Teknobiyotik garanti vermiyor o garantiler parçaların kendisine ait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,670
Üyeler
167,540
Son üye
Ela Çakır