Öyleyse daha iyi. WD Blue alsın. WD'de güzel marka.WD Bluenin önbelleği daha fazla WD blue alması daha iyi olur.
Dostlarım link atabilir misiniz?
Dostum bu HDD ile benim önerdiğim HDD'nin önbellekleri aynı 64 mb. Daha fazla diyordun?
Karıştırmışım Seagate 500GB olanın önbelleği daha düşükmüş pardon.Dostum bu HDD ile benim önerdiğim HDD'nin önbellekleri aynı 64 mb. Daha fazla diyordun?
Olabilir dostum sorun değil.Karıştırmışım Seagate 500GB olanın önbelleği daha düşükmüş pardon.
İkiside iyi ama WD Blue biraz daha sessiz. Seagate çok sesli çalışıyor.Yani hangisi daha iyi? (Linkle belirtirseniz hoş olur)
Sessizlikte önemli tabi, kaç db ses çıkartıyordur tahmini?Olabilir dostum sorun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkiside iyi ama WD Blue biraz daha sessiz. Seagate çok sesli çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.www.vatanbilgisayar.com
Onu bilmiyorum ama Seagate'e göre daha sessiz.Sessizlikte önemli tabi, kaç db ses çıkartıyordur tahmini?
Bütçe?Peki HDD önerir misiniz?
Yo olur niye olmasın sadece daha yavaş olurSSD çünkü çok daha hızlı, sistem hızlı çalışır. SSD'siz sistem olmaz artık.