Yapacak bir şey yok gibi. Windows'u kurduktan sonra dosya geri getirme yazılımları ile kurtarmayı deneyin.Bilgisayara format atcaktım 320 gb HDD vardı elimde windowsu içine yüklemek için seçtim boyutu 32 gb ye düştü ve içindekiler gitti biçimlendirme sekmesinde de yükseltemiyorum dosyalarımda gitti napıcam
Başlat/sağ klik/disk yönetimi burada siyah yatay bir diktörgen varsa yeni birim yap deyip ileri ileri ve son yapınca gelmesi lazım. Eğer olmazsa kusura bakma başka yol bilmiyorum.Bilgisayara format atcaktım 320 gb HDD vardı elimde windowsu içine yüklemek için seçtim boyutu 32 gb ye düştü ve içindekiler gitti biçimlendirme sekmesinde de yükseltemiyorum dosyalarımda gitti napıcam
Bunu kurulum ekranında da yapabilir.Başlat/sağ klik/disk yönetimi burada siyah yatay bir diktörgen varsa yeni birim yap deyip ileri ileri ve son yapınca gelmesi lazım. Eğer olmazsa kusura bakma başka yol bilmiyorum.
Kurulum ekranında yapmayı bilmiyorum.. Ben hep windowsu kurup pcyi açtıktan sonra yapıyom.Bunu kurulum ekranında da yapabilir.![]()
Öğrenmiş oldunuz o zaman.Kurulum ekranında yapmayı bilmiyorum.. Ben hep windowsu kurup pcyi açtıktan sonra yapıyom.