Ps4 e sata to usb kablosu ile hdd takıcaktım fakat ps4 sistemi sadece exfat dosya sistemini okuyor ben hdd yi pcye takıp rufustan veya windowsun kendi uygulamasından bu hddyi exfata nasıl biçimlendirebilirim ?
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırasıyla girin.Alıntıyı görüntüleçentiğe basınca exfat çıkmıyor
Bilgisayarınıza diski bağladıktan sonra diske sağ tıklayın ve biçimlendir kısmından dosya sistemi kısmını EXFAT olarak ayarlayın ve biçimlendirin.Ps4 e sata to usb kablosu ile hdd takıcaktım fakat ps4 sistemi sadece exfat dosya sistemini okuyor ben hdd yi pcye takıp rufustan veya windowsun kendi uygulamasından bu hddyi exfata nasıl biçimlendirebilirim ?
Bilgisayarınıza diski bağladıktan sonra diske sağ tıklayın ve biçimlendir kısmından dosya sistemi kısmını EXFAT olarak ayarlayın ve biçimlendirin.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırasıyla girin.Alıntıyı görüntüleçentiğe basınca exfat çıkmıyor
çok sağolun tamamdırCMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırasıyla girin.
1- diskpart
2- list disk
3- sel disk x
4- clean
5- create partition primary
6- select partition 1
7- active
8- format fs=exfat quick
9- assign letter g
10- exit
Tekrardan deneyebilir misiniz?
Oldu değil mi?çok sağolun tamamdır
evet oldu.CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırasıyla girin.
1- diskpart
2- list disk
3- sel disk x
4- clean
6- select partition 1
7- active
8- format fs=exfat quick
9- assign letter g
10- exit
Çok teşekkürler efendim. günlerdir uğraşıyordumCMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırasıyla girin.
1- diskpart
2- list disk
3- sel disk x
4- clean
6- select partition 1
7- active
8- format fs=exfat quick
9- assign letter g
10- exit
Rica ederim.Çok teşekkürler efendim. günlerdir uğraşıyordum![]()