Neler Yeni

Hdmi çıkışı bozuldu

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
merhabalar monitörümün hdmi girişi bozuldu başka monitörle aynı kabloyla görüntü alıyorum ancak 144hz olan ana monitörümden aynı kabloyla görüntü alamıyorum hdmi çıkışı bozulmuş bilgisayar teknik servisleri bu girişleri tamir edebilir mi edebilirse sizce ne kadar ücret ister

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hdmi girişi bozulduysa çözülür de hadmi bozulduysa çözülmez

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdmi girişi bozulduysa çözülür de hadmi bozulduysa çözülmez
hadmi ne tam olarak bilmiyorum ama monitördeki hdmi kablosunun takıldığı yer sıkıntılı sadece bide tamir edilebiliyosa ne kadar olur sence

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
hadmi ne tam olarak bilmiyorum ama monitördeki hdmi kablosunun takıldığı yer sıkıntılı sadece bide tamir edilebiliyosa ne kadar olur sence
Hocam anakartın hdmi çıkışı mı yoksa ekran kartının hdmi çıkışı mı bozuldu ?

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
Hocam anakartın hdmi çıkışı mı yoksa ekran kartının hdmi çıkışı mı bozuldu ?
hocam anakartta ekran kartıda sağlam zaten görüntüyü ekran kartından alıyorum monitördeki hdmi giriş kısmı kırıldı görüntüyü monitör vermiyo ekran kartından başka monitör kullanarak görüntü alabiliyorum

Sagittarius

80+ Silver
hocam anakartta ekran kartıda sağlam zaten görüntüyü ekran kartından alıyorum monitördeki hdmi giriş kısmı kırıldı görüntüyü monitör vermiyo ekran kartından başka monitör kullanarak görüntü alabiliyorum
Geçmiş olsun belki tamir edilir

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Soket değişimi yapabilirsin. Sağda solda bilgisayarcıyım diyen kişilere götürdüğünde bu olmaz derlerse vs takma sakın onları :) o soketi profesyonel bir yer bulup değiştir. Fiyat olarak ortalama 250 lira tutacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Not: Vga girişi varsa eğer, vga yı hdmi çıkışına çeviren dönüştürücüler var. Ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır ama buda bir çözüm :)

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
Soket değişimi yapabilirsin. Sağda solda bilgisayarcıyım diyen kişilere götürdüğünde bu olmaz derlerse vs takma sakın onları :) o soketi profesyonel bir yer bulup değiştir. Fiyat olarak ortalama 250 lira tutacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Not: Vga girişi varsa eğer, vga yı hdmi çıkışına çeviren dönüştürücüler var. Ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır ama buda bir çözüm :)
eyw hocam cevap için çok teşşekür ederim <3

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi