Neler Yeni

Yardım HDMi ile BiOS'um Boş Gözüküyor

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Monitör Kullanıyorum Televizyon Kullanıyorum Marka/Modeli; Regal LE22F4000
misal oturma odasında ki televizyonda hdmi ile kullandıpımda biosum normal gözüküyor hatta o şekilde güncellemiştim önceden, tüm bios sürümlerini denedim beta dahil.
ancak kendi televizyonumda hdmi ile kullandığımda biosum bomboş gözüküyor sorunu çözmek için hdmi to vga dönüştürücüsünü kullandım ama durum yine vasat.
ekran kartımı söküp anakarttan direkt televizyona bağladığımda görüntü kesik, eksik, yarım, bulanık ve parazitlenme şekilde görüntü almama rağmen sorunum çözülmüştü ekran kartımda sorun olup olmadığını denemek için arkadaşımın ekran kartını ödünç aldım fakat onda da aynı problemle karşılaştım.

acaba diyorum DisplayPort to HDMi dönüştürücüsünü alsam sorunum çözülür mü? bu konuda önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı? Teşekkürler.

ve ayrıca merakımdan arkadaşımla 1 haftalığına monitörleri takas etmiştik ve onun Acer V196HQLA model monitöründe aldığım akıcışığı kendi televizyonumda alamıyorum.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart MSI'sa normal.
Ben de aynısını yaşamıştım.
İnternette arattığımda MSI BIOS'larda televizyona vs. takınca böyle sıkıntı olabildiğini gördüm.
A8-9600
msi a320m pro vds
corsair vengeance pro lpx 8gb 2400mhz cl17
rx550 4gb 128 bit

peki displayport to hdmi alsam düzelir mi?

Penguen

80+ Silver
A8-9600
msi a320m pro vds
corsair vengeance pro lpx 8gb 2400mhz cl17
rx550 4gb 128 bit

peki displayport to hdmi alsam düzelir mi?
Orasını bilmiyorum muhtemelen düzelmez.
Ben de sistemi toplamıştım ama monitör yoldaydı, o sırada televizyondan bios'a girmek istedim ve böyle bir sıkıntı yaşadım.
BIOS'a çok girilmediği için sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Orasını bilmiyorum muhtemelen düzelmez.
Ben de sistemi toplamıştım ama monitör yoldaydı, o sırada televizyondan bios'a girmek istedim ve böyle bir sıkıntı yaşadım.
BIOS'a çok girilmediği için sıkıntı olmaz.
Peki akıcılıkta bir şey değişir mi mesela oyunlarda tam ekran yapamıyorum Fullscreenizer programını kullanıyorum

Penguen

80+ Silver
Peki akıcılıkta bir şey değişir mi mesela oyunlarda tam ekran yapamıyorum Fullscreenizer programını kullanıyorum
Sanmıyorum. Akıcı hissettirmeme sebebi televizyonların yüksek gecikmeye sahip olmasıyla alakalı olabilir. Mesela o monitör 8-10 ms veriyorsa televizyon 20-30 ms veriyodur.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular