Neler Yeni

Hdmı Kablo ile ekran gidip geliyor çok kısa süre

ritosin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
Hdmı kablom 15 TL ye aldım acilen almıştım zaten 120 Hz görüntü veriyor bir sorum bu display port yok hdmı sürümünü yukselttigimde 144 Hz alabilirmiyim.

İkinci olarak da driverdan mi yoksa hdmidan kaynaklimi bilmiyorum ekran gidip geliyor ama çok kısa süre yani saniye bile yok ekranın yarısında oluyor dün olmuyordu bugün olmaya başladı takıntılı olduğum için çözmek istiyorum. Bilen varsa yardım istiyorum

Sistemim
Ryzen 5 3400g
8×2 cl15 3000mhz hyper x
240 SSD
A350m s2h
500w 80+ high power
Ek olarak dün eski bı HDD mi bicimlendirip taktım alakası varmı bilmiyorum

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Dün taktığınız HDD'yi takarken bir yere dokunmuş olabilir.
HDMI kablo yerinden oynamış olabilir.
Eski taktığınız HDD'yi çıkartıp denediniz mi ?

Eğer kaliteli bir HDMI kablo kullanmak istiyorsanız. Şu kabloyu öneririm.

ritosin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum açıkçası zaten yeni kurdum sistemi bugün kablolamayi yaptım dünde kuruluydu dağınık bı şekilde ekstra sadece HDD takıldı oynatmisimdir illaki yani kablolar sıkıştı arkada biraz. Kablo önerin için çok teşekkürler bu arada alırım

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Ekran nasıl gidiyor böyle gidiyor 2-3 sn sonra geri mi geliyor. Ve gittiğinde ses geliyor mu (şimdi gördüm saniye bile değil yazmışsın). Benim gidip 2-3 saniye sonra geliyordu araştırdım böyle bir çözüm buldum denedim oldu istersen dene düzelir belki.

CMD'yi yönetici olarak aç > komut yerine ''scf /SCANNOW'' yaz %100 olunca restart at pcyi düzeldi benimki böyle

ritosin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam denerim hata ayıklıyosun öyle sanırım ama dün kurdum pcyi onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ve ek olarak Hdmi kaynaklı olduğuna biraz daha yaklaştım farklı HDMİ'lar denedim ekran baya baya gidip geldi böyle ekran kartının yandığı gibi bile oldu sonra farklı Hdmi taktım hiç takılma yaşamadım şu ana kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,195
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom