Neler Yeni

HDMI kablo kablo kötüyse görüntü bozulur mu

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dostlar sorum başlıktaki gibi imzada yazılı olan b206500s frameless televizyonunu monitör olarak bağlıyorum
Ancak tamamen rastgele bir biçimde ekranda kırmızı noktalar karıncalanma şeklinde oluyor ve bazen de sinyal yok diyor
Asıl beni şaşırtan şey ise 30 hz yenilenmeye çekersem eğer bunların hiçbiri asla olmuyor

Şimdi sorum şu hdmı kötü olursa eğer buna sebep olabilir mi yoksa başka sebebi mi var
Şu an kullandığım kablo polosmart premium 2.0 hdmı (hdtv) kablo

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Hdmı kablosunu çıkar tekrar tak bazen kabloda ezilme olabiliyor veya yarım takılmış olabiliyor ölü piksel gibi gözükebilir farklı bir hdmı kablosu ile dene olmazsa

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,368
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
HDMI dijital sinyal iletir. Sıfır ve birlerden oluşuyor, görüntü varsa vardır yoksa yoktur mantığı var. VGA gibi çevreden kolay kolay etkilenmez. Eğer 1-2 pinde temassızlık varsa olur onun harici etkilemez.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çıkar tak konusunu denedim kapat aç ı da denedim ancak dediğim gibi 60 hz de sorun çıkaran görüntü 30 hzde sorun çıkarmıyor tv ile alakalı bir sorun mudur yoksa kaliteli kablo alırsam çözebilir miyim bilemedim
birde tv kitapçığında tv soğukken karıncalanma yapabilir diyor ama benim yaşadığım bu karıncalanma değil arkadaşın dediği gibi ölü piksel gibi gözüküyor ve sürekli farklı noktalarda oluyor sanki klavyedeki yağmur efekti gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,428
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom