Kablolarda veya monitörden kaynaklanıyor olma ihtimali varmı? Yani bozuk olmadığından emin misin.Sildim toz varmı diye baktım
Ekran kartını çıkarttığınız da da sorun oluyormuş demekki ekran kartı ile ilgili değilBilmiyorum daha dün geldi sistem ama aynı hatayı alıyorum sürekli
Ekran kartsız denemedim denmelimiyimEkran kartını çıkarttığınız da da sorun oluyormuş demekki ekran kartı ile ilgili değil
Ramleri de temizledim dediniz
O zaman monitör veya bağladınığınız kablolarda bir sorun olabilir.
Ekran kartını çıkartıp taktım sorun devam etti derken ben apu olarak denediniz olarak anladım.
İşlemcin nedir? Ekran kartı olmadan bir şekilde görüntü alabilirsen sorunun sebebi anlaşılacak. Ama her sistem de de ekran kartı olmadan görüntü almak gibi bişey yok işlemcin felan uyumluysa alabilirsin.Ekran kartsız denemedim denmelimiyim
R3 3100 ekran kartı 5500 4gbİşlemcin nedir? Ekran kartı olmadan bir şekilde görüntü alabilirsen sorunun sebebi anlaşılacak. Ama her sistem de de ekran kartı olmadan görüntü almak gibi bişey yok işlemcin felan uyumluysa alabilirsin.
O işlemcide malesef ekran kartı olmadan görüntü alamazsın. Apu bir işlemci değil çünkü. Fazladan veya başka bir ekran kartı varsa onla deneyebilirsin, görüntü alıp alamamayı.R3 3100 ekran kartı 5500 4gb
Teşekürler olmuyor bilgisayarcı ya götürücem hdmı da sorun filan vardır inşallahO işlemcide malesef ekran kartı olmadan görüntü alamazsın. Apu bir işlemci değil çünkü. Fazladan veya başka bir ekran kartı varsa onla deneyebilirsin, görüntü alıp alamamayı.
Aldığınız yere götürebilirsin. Bir de güvendiğin bilgisayarcıya götürmeni öneririm bilgisayarının parçaları güzel içinden araklamasınlar sonra.Teşekürler olmuyor bilgisayarcı ya götürücem hdmı da sorun filan vardır inşallah