En ucuzunu al gitsin.arkadaşlar gt 1030 almayı planlıyorum ama ben hem HDM hemde VGA giriş kullanıyorum sizce hangi gt 1030'u almalıyım
reis öyle olmuyor ya bazıları DDR5 yerine DDR4 çıkıyor ve girişleri biraz sıkıntı heö HDM hem VGA hiç yok galibaEn ucuzunu al gitsin.
Çift girişli herhangi bir tanesini alıp dönüştürücü kullanmak en mantıklısı gibi gözüküyor. Aşırı detaycılığa gerek yok çünkü hakikatında eski bir ekran kartı.reis öyle olmuyor ya bazıları DDR5 yerine DDR4 çıkıyor ve girişleri biraz sıkıntı heö HDM hem VGA hiç yok galiba
Hocam gt1030 chipsetine sahip tüm kartlar gddr5'tir. gddr4 gt1030 yok. hepsi gddr5. Ayrıca DVI Girişini VGA'ya dönüştürebilirsin 5 10 tllik dönüştürücüler ilereis öyle olmuyor ya bazıları DDR5 yerine DDR4 çıkıyor ve girişleri biraz sıkıntı heö HDM hem VGA hiç yok galiba
ancak 1030 önermem hocam sıfır alıcaksan. İkinci el r7 370 veya daha üst bir ekran kartı almanız sizin için daha iyi olurreis öyle olmuyor ya bazıları DDR5 yerine DDR4 çıkıyor ve girişleri biraz sıkıntı heö HDM hem VGA hiç yok galiba
Yani bilmiyorum ama yanlis hatirlamiyorsam gigabyte gt 1030larda DDR4 cikti diye sikayetler okudum yorumlarındaHocam gt1030 chipsetine sahip tüm kartlar gddr5'tir. gddr4 gt1030 yok. hepsi gddr5. Ayrıca DVI Girişini VGA'ya dönüştürebilirsin 5 10 tllik dönüştürücüler ile
Ikinci rl piyasası açıkçası biraz beni korkutuyor ve elimde 400W bir pcu varancak 1030 önermem hocam sıfır alıcaksan. İkinci el r7 370 veya daha üst bir ekran kartı almanız sizin için daha iyi olur
400w ile kullanırsınız r7 370iYani bilmiyorum ama yanlis hatirlamiyorsam gigabyte gt 1030larda DDR4 cikti diye sikayetler okudum yorumlarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ikinci rl piyasası açıkçası biraz beni korkutuyor ve elimde 400W bir pcu var
Peki iyice arastiriyim öneri icin teşekkür ederim400w ile kullanırsınız r7 370i
GT 1030un DDR4 bellekli versiyonu da var. Performansı da GDDR5 olandan bariz şekilde daha düşük.Hocam gt1030 chipsetine sahip tüm kartlar gddr5'tir. gddr4 gt1030 yok. hepsi gddr5. Ayrıca DVI Girişini VGA'ya dönüştürebilirsin 5 10 tllik dönüştürücüler ile
Gt1030un Low profile olanları DDR4imiş ben de yeni farkettim ama low profile olmayanlar gddr5GT 1030un DDR4 bellekli versiyonu da var. Performansı da GDDR5 olandan bariz şekilde daha düşük.
Öyle bir genelleme de yok. LP olup GDDR5 belleğe sahip modeller veya normal yapıda DDR4 bellekli modeller de var. Şuan piyasadaki çoğu kart GDDR5 ama eskiden bu DDR4 olanlar çok fazlaydı.Gt1030un Low profile olanları DDR4imiş ben de yeni farkettim ama low profile olmayanlar gddr5
peki sizce hangi marka gt 1030'u almam mantıklı olur bir öneriniz varmıÖyle bir genelleme de yok. LP olup GDDR5 belleğe sahip modeller veya normal yapıda DDR4 bellekli modeller de var. Şuan piyasadaki çoğu kart GDDR5 ama eskiden bu DDR4 olanlar çok fazlaydı.