HDMI ve VGA

kdrpnlc

80+
Reaksiyon skoru
102
Da 2 sistemde anakarttaki çıkıştan HDMI kablo ile görüntü alamamam normal mi? VGA girişli bir monitörüm yok. Yeni bir monitör sipariş verene kadar bununla idare etmem gerekiyor. Yoksa HDMI kablo ve dönüştürücü alıp öyle mi kullanayım.

Ekran kartı takılı olduğunda. Anakart üzerinde HDMI çıkışı Pasif oluyor.

anakart modelini bi yazar mısın belki entegresinde vardır

Asus b450m da2 sistem diye belirttim
bazılarında stok kalmayınca parça değişiyor. entegre var görünüyor. ekran kartını çıkararak kullanılabilir ama oyun performansı vermez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey kafamı karıştırdı entegre diye yazıyor ama destek dememişler . benim okuduğum entegre apu sistem desteği mi tam emin değilim. yine de ekran kartını çıkarıp görüntü almayı deneyebilirsin. olmuyorsa apu desteği vardır sadece

Son düzenleme:
Ekran kartını çıkarıp denedim görüntü alamadım. Aynı sistemi sipariş eden arkadaşlar HDMI ile de görüntü alamadığını belirtmiş, müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için bağlanamadım. Bilgilerimi bıraktım, geri dönüş sağlanacak diye, henüz bir geri dönüş sağlanmadı :(

Da 2 sistemde anakarttaki çıkıştan HDMI kablo ile görüntü alamamam normal mi? VGA girişli bir monitörüm yok. Yeni bir monitör sipariş verene kadar bununla idare etmem gerekiyor. Yoksa HDMI kablo ve dönüştürücü alıp öyle mi kullanayım.
Grafik birimine sahip işlemci yoksa alamazsın. Ekran kartına takın.

Ryzen 5 3600' de dahili grafik yokmuş. Monitör gelince HDMI ile deneyeceğim. Teşekkürler.

ana karta takılı ekran kartı var ise hdmi kablosunu ekran kartının arkasındaki girişe takman gerekli aksi halde monitöre görüntü aktaramazsın

ana karta takılı ekran kartı var ise hdmi kablosunu ekran kartının arkasındaki girişe takman gerekli aksi halde monitöre görüntü aktaramazsın
evet, farkettim. monitörümde HDMI girişi yok maalesef. Sipariş verdim. Gelince deneyeceğim. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri