hocam strateji oyununu oynamak istediğine emin misin?çok uzun ve sıkılıyorum
yani bannerlordda strateji oyunuysa evet veya şöyle diyim age of history 3 oynuyorum basit ve seviyorum hoi4 merak ettim yanlış anlaşılmasın oyundan sıkılmıyorumhocam strateji oyununu oynamak istediğine emin misin?
Teşekkürler deniyeceğim tekrar ve benim ana sorunum fabrika bişey üretemiyom silah eksik falan sürekliBu oyunu öğrenme süreci oldukça sancılı açıkça söyleyim. Basitçe aklıma gelenleri sayayımolitika belirle, ideoloji belirle, birlikleri düzenle, ordu oluştur, diğer ülkelerle politika, anlaşma yap savaşa gir, savaş stratejini belirle, elindeki kaynaklara göre davranmayı öğren vs. Oyun çok derin ve hala benim bilmediğim dünya kadar mekanik var mesela deniz üzerinden çıkarma yapmayı hala öğrenemedim :d
hocam deniz çıkartması için araştırmanız lazım onla alakalı olan şeyi ve deniz üstünlügünün sizde olması lazım çıkarmaya giderken kaplayan yerlerdeBu oyunu öğrenme süreci oldukça sancılı açıkça söyleyim. Basitçe aklıma gelenleri sayayımolitika belirle, ideoloji belirle, birlikleri düzenle, ordu oluştur, diğer ülkelerle politika, anlaşma yap savaşa gir, savaş stratejini belirle, elindeki kaynaklara göre davranmayı öğren vs. Oyun çok derin ve hala benim bilmediğim dünya kadar mekanik var mesela deniz üzerinden çıkarma yapmayı hala öğrenemedim :d
hocam askeri fabrika inşaat etmeniz lazım üretimi hızlandırmak içinTeşekkürler deniyeceğim tekrar ve benim ana sorunum fabrika bişey üretemiyom silah eksik falan sürekli
Hocam gemilere yatırım yapmak gelişmemiş ülkelerde karadelik gibi asla üstünlük kuramıyorum. Belki UK le rahat olur.hocam deniz çıkartması için araştırmanız lazım onla alakalı olan şeyi ve deniz üstünlügünün sizde olması lazım çıkarmaya giderken kaplayan yerlerde
aynen hocam ben genelde gücsüz ülkelerde oynarken sadece konvoy basıyorum çok gücsüzse donanması hiç bulaşmayınHocam gemilere yatırım yapmak gelişmemiş ülkelerde karadelik gibi asla üstünlük kuramıyorum. Belki UK le rahat olur.