Heart of iron 4 nasıl oynanır

EnEES4113

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba oyun hakkında bilgim çok az youtube rehber videoları çok uzun ve sıkılıyorum tek bildiği bi kaç fabika inşa etmek ve araştırma yapmak

hocam strateji oyununu oynamak istediğine emin misin?
yani bannerlordda strateji oyunuysa evet veya şöyle diyim age of history 3 oynuyorum basit ve seviyorum hoi4 merak ettim yanlış anlaşılmasın oyundan sıkılmıyorum

Bu oyunu öğrenme süreci oldukça sancılı açıkça söyleyim. Basitçe aklıma gelenleri sayayım :politika belirle, ideoloji belirle, birlikleri düzenle, ordu oluştur, diğer ülkelerle politika, anlaşma yap savaşa gir, savaş stratejini belirle, elindeki kaynaklara göre davranmayı öğren vs. Oyun çok derin ve hala benim bilmediğim dünya kadar mekanik var mesela deniz üzerinden çıkarma yapmayı hala öğrenemedim :d

Bu oyunu öğrenme süreci oldukça sancılı açıkça söyleyim. Basitçe aklıma gelenleri sayayım :politika belirle, ideoloji belirle, birlikleri düzenle, ordu oluştur, diğer ülkelerle politika, anlaşma yap savaşa gir, savaş stratejini belirle, elindeki kaynaklara göre davranmayı öğren vs. Oyun çok derin ve hala benim bilmediğim dünya kadar mekanik var mesela deniz üzerinden çıkarma yapmayı hala öğrenemedim :d
Teşekkürler deniyeceğim tekrar ve benim ana sorunum fabrika bişey üretemiyom silah eksik falan sürekli

hocam deniz çıkartması için araştırmanız lazım onla alakalı olan şeyi ve deniz üstünlügünün sizde olması lazım çıkarmaya giderken kaplayan yerlerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler deniyeceğim tekrar ve benim ana sorunum fabrika bişey üretemiyom silah eksik falan sürekli
hocam askeri fabrika inşaat etmeniz lazım üretimi hızlandırmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,524
Üyeler
174,891
Son üye
keremyq
Geri