Neler Yeni

Hector-PcHocası GeForce RTX 2060 Valorant da 85 dereceyi görüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Başlıkta gördüğünüz gibi, MSI Afterburner'dan fan ayarıda yaptım düzelme olmadı. Bilgisayarın videosunda Valorant'ta 62-65 civarlarında geziyordu sıcaklık. Bilgisayarı yeni aldım bu arada.

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
Başlıkta gördüğünüz gibi, MSI Afterburner'dan fan ayarıda yaptım düzelme olmadı. Bilgisayarın videosunda Valorant'ta 62-65 civarlarında geziyordu sıcaklık. Bilgisayarı yeni aldım bu arada.
2060 ısınan bir kart ve pny ne kadar iyi soğutuyor bilemiyorum kasayı koyduğun yer felanda çok önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2060 ısınan bir kart ve pny ne kadar iyi soğutuyor bilemiyorum kasayı koyduğun yer felanda çok önemli
Dediğim gibi Valorant da videoda 62-65 derece seyrederken bende 85 dereceyi bile görmüş durumda.

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
Dediğim gibi Valorant da videoda 62-65 derece seyrederken bende 85 dereceyi bile görmüş durumda.
Kankam o videodaki hava sicakligi şuan mevsimin yaz olmasi şehir sicaklik farklari benim sistemimde videodakilerden daha fazla isiniyor. Ama ekran kartinda bi sikinti yoktur heralde

Bünyamina

80+ Platinum
test edilen ortam sıcaklığıyla kasanın havada rahat yerde oluşu gibi etkenler var dostum yani bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör olarak çok dandik bir monitör almak zorunda kaldım. Aslında monitör bile değil mutfakti televonu kullanmak zorunda kaldım. Valorantı bile tam ekrana ayarlayamadım ölçeklendirme sorunu yaşadım

valorant gibi bi oyunda 85 olması normal gibi görünmüyor daha yüksek grafikli oyunlarda denediniz mi hiç kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Kankam o videodaki hava sicakligi şuan mevsimin yaz olmasi şehir sicaklik farklari benim sistemimde videodakilerden daha fazla isiniyor. Ama ekran kartinda bi sikinti yoktur heralde
oda sıcak fakat 20 derece fark edeceğini sanmıyorum.

Top Bottom