Hedef Lisans güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba office 21 alacağım lakin diğer sitelerde fiyat olarak çok yükseğe satıyorlar. Reklamlarda hedef lisans office 2021 reklamını gördüm sizce alınır mı? Buradan alışveriş yapan varsa bilgi verebilir mi?

Güvenilir diyebilirim. 3 hafta önce w11 pro oem almıştım anahtarda problem yaşamadım. 2 gün sonra faturasını da attılar. Belki daha ucuza satanlar da olabilir. Yine de başka sitelere de bakıp alışveriş yap. Karar sana kalmış.

Mesajımı dikkatli okursanız karar size bağlı dediğimi görebilirsiniz. Ben problem yaşamadım, şahsi görüşümü bildiriyorum.
Hocam mesajınızdan sonra diğer siteleri de inceledim bu siteden almaya karar kıldım. Alalı 4 gün oldu bir problem yaşamadım. Bilerekten anlamadığımı söyledim kurulum konusunda dedikleri gibi yardımcı olacaklar mı diye siparişi geçtikten hemen sonra bizzat bilgisayarıma bağlanıp tüm işlemleri onlar yaptı. Teşekkürler öneriniz için

güzel site fiyatlarda uygun ilk defa gördüm. Bu tarz güvenilir siteleri toparlamak lazım bir başlıkta insanların yararlanması için.

Hocam mesajınızdan sonra diğer siteleri de inceledim bu siteden almaya karar kıldım. Alalı 4 gün oldu bir problem yaşamadım. Bilerekten anlamadığımı söyledim kurulum konusunda dedikleri gibi yardımcı olacaklar mı diye siparişi geçtikten hemen sonra bizzat bilgisayarıma bağlanıp tüm işlemleri onlar yaptı. Teşekkürler öneriniz için
Rica ederim, problem yaşamadıysan ne mutlu sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,385
Üyeler
175,199
Son üye
Gamer_91748
Geri