Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Held Hashiro Deri + Tekstil 48/50 Beden Motorsiklet Ceketi Kargo Dahil 143 Euro

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Held Hashiro modeli 48 ve 50 bedende son 1 adet ikisinden de,50 beden bir adet ben aldım,son 1 adet kaldı.Site güvenilir daha önce alışveriş yaptım. 143 Euro kargo dahil, kaçırmayın,117 Euro üzerinden gümrük vergisi ödersiniz,totalde vergi kargo vsvs her şey dahil 3500 TL falan tutar,böyle bir montu en az 7-8 e anca alırsınız trde

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bunu almak için en az bı R25 in olması lazım herhalde

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Almayı düşünüyorum satsam ne kadara satılır acaba? Bir de 50 bedenin karşılığı ne acaba? M beden mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Şu ceketler oldum olası çok hoşuma gidiyor. Korumalı kaliteli ürünler motordan pahalıya geliyor.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika

JrFuKi.

80+ Bronze
Al sata gider mi diye soruyorsunuz ceket abi bu nasıl gitsin bu rakamları veren kişiler zaten paradan ziyade kaliteye onem veriyordur kimse uzerine oturmayan bir ceketide almaz kullanıcı icin guzel ceket alınabilir yaza doğru bu fiyatlara da bulmak zor olur ama oyle alayım satayım falan diyecegine giidn dolar alın daha iyi

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu ceketler oldum olası çok hoşuma gidiyor. Korumalı kaliteli ürünler motordan pahalıya geliyor.
Selamlar hocam,bu ceket ve muadilleri trde minimum 7-8 den başlıyor,FC motodan 2-3 ay önce bogotto boomerang ceket aldım inanılmaz kaliteli, bütün motorsiklet ekipmanlarımı 150 euroyu geçmeyecek şekilde fc motodan böyle uygun fiyatlara alıyorum genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade süreci hakkında bilgiye sahip misin? Olası bir durumda iade konusunda nasıllar?
İade durumunda 25 Euro kargo ücretini geri ödemiyorlar,başka da bir detayı yok açıkçası

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Al sata gider mi diye soruyorsunuz ceket abi bu nasıl gitsin bu rakamları veren kişiler zaten paradan ziyade kaliteye onem veriyordur kimse uzerine oturmayan bir ceketide almaz kullanıcı icin guzel ceket alınabilir yaza doğru bu fiyatlara da bulmak zor olur ama oyle alayım satayım falan diyecegine giidn dolar alın daha iyi
Dostum, selam. Bu tarz sitelerden veya yurt dışından alışveriş yapmak istemeyenler veyahut hızlı olmak isteyen insanlar olabiliyor. Sadece böyle düşünmemek lazım. Bazı kullanıcılar hiç araştırma yapmadan direkt mağazadan görüp tak diye almak ister. Farklı farklı alıcılar vardır. Satmayı da üzerime oturmaz ise düşündüm. Yorumun için teşekkürler fakat böyle bir konudaki düşüncen yanlış.

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Dostum, selam. Bu tarz sitelerden veya yurt dışından alışveriş yapmak istemeyenler veyahut hızlı olmak isteyen insanlar olabiliyor. Sadece böyle düşünmemek lazım. Bazı kullanıcılar hiç araştırma yapmadan direkt mağazadan görüp tak diye almak ister. Farklı farklı alıcılar vardır. Satmayı da üzerime oturmaz ise düşündüm. Yorumun için teşekkürler fakat böyle bir konudaki düşüncen yanlış.
Boy kilo nedir ? Üzerine oturup oturmayacağını söyleyebilirim.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Ödeme ekranında alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. :D Yukarıda sürekli olarak alışveriş yaptığını söylemişsin kargo süreçleri ne kadar sürüyor acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,591
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom