Eğer bütçenizi zorlamak istemiyorsanız GameSir TW4 Pro öneririm.Hocam başka önerileriniz varsa onları da alabilirim. Bu modeli de kaydediyorum.
Kablosu çıkarılabiliyor mu?Eğer bütçenizi zorlamak istemiyorsanız GameSir TW4 Pro öneririm.
Ben pro olmayan modelini yani kablolu halini bir süre önce Aliexpress üzerinden aldım, oldukça memnunum. O zamanlar daha TR'ye gelmemişti.
Yurt dışında çok popüler bir gamepad.
Kablolu modelinin incelemesi;GameSir T4 Pro Multi-Platform Game Controller - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İnceleme - GameSir T4w İncelemesi
Ürünün marka ve modeli: GameSir T4W Kargo süreci: 21 Nisan'da sipariş verdim ve 12 Mayıs'ta elime ulaştı. Fiyatı ile başlayalım; 60 lira kupon ile yaklaşık 160 Lira gibi bir sipariş verdim. Vergiyi de katarsak 220 Türk lira civarına denk geldi. Gelelim ürüne; Kutunun içinden Gamepad ve...forum.donanimarsivi.com
Hem kablolu hem kablosuz elbette çıkarılabiliyor.Kablosu çıkarılabiliyor mu?
Veya aklınızda başka modellerde varsa bir sürü modeli kıyaslayıp almak istiyorum. 1000 lira bütçem var gibi.
Her konsolda çalışabilecek Gamepad önerisi.
Xbox'lar için, Playstation 4 (eğer uyumlu olanı varsa PS5), PC için (ve yine olabiliyorsa Android) uyumlu bir gamepad var mıdır? Varsa öneriniz hangi modeldir. 1000 lira civarında bütçem var.forum.donanimarsivi.com
Bu konuya bakabilir misiniz?