Neler Yeni

Hem oyun hem günlük kullanım için Poco X6 Pro mu 13T mi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bütçe
25000
aralarında sağlam bir fiyat farkı var diyebiliriz kendi sitesinden alacağım oyunda oynuyorum günlük kullanımdada beni mutlu etsin istiyorum X3 Pro dan geçeceğim X3 pro nun kamerası bir nebze yetiyordu fakat tatmin etmiyordu fazla kamera ile de çok fazla işim yok zaten arada lazım oluyor alo desin yeter gibi bir şey oluyor bi süreden sonra Gorebox oynuyorum bazen full ayarlarda X3 pro açmıyordu ve kasıyordu Car Parking Multiplayer dede öyle oyun ağırlıklı fakat günlük kullanım içinde tutabilecek bir telefon arıyorum Samsung almayacağım önerilerinizi bekliyorum sanırsam Xiaomi 13T alanlara hediye veriyolarmış ondanda bir aydınlatırsanız sevinirim.

ThE LoSt

80+ Gold
aralarında sağlam bir fiyat farkı var diyebiliriz kendi sitesinden alacağım oyunda oynuyorum günlük kullanımdada beni mutlu etsin istiyorum X3 Pro dan geçeceğim X3 pro nun kamerası bir nebze yetiyordu fakat tatmin etmiyordu fazla kamera ile de çok fazla işim yok zaten arada lazım oluyor alo desin yeter gibi bir şey oluyor bi süreden sonra Gorebox oynuyorum bazen full ayarlarda X3 pro açmıyordu ve kasıyordu Car Parking Multiplayer dede öyle oyun ağırlıklı fakat günlük kullanım içinde tutabilecek bir telefon arıyorum Samsung almayacağım önerilerinizi bekliyorum sanırsam Xiaomi 13T alanlara hediye veriyolarmış ondanda bir aydınlatırsanız sevinirim.
İki ürün arasında 5k fiyat farkı var kabaca aşağıya derlersek;

Poco x6 pro avantajları
-5k fiyat avantajı
-Dimensty 8300 daha yeni bir çipset
-Anroid 14 ile gelişi

13T avantajları
-Daha iyi kamera deneyimi
- Suya ve toza karşı daha dirençli yapısı
-144hz ekran deneyimi

Bu farklardan yola çıkarak işine hangisi yarıyor ise o cihaz yönelebilirsin.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki ürün arasında 5k fiyat farkı var kabaca aşağıya derlersek;

Poco x6 pro avantajları
-5k fiyat avantajı
-Dimensty 8300 daha yeni bir çipset
-Anroid 14 ile gelişi

13T avantajları
-Daha iyi kamera deneyimi
- Suya ve toza karşı daha dirençli yapısı
-144hz ekran deneyimi

Bu farklardan yola çıkarak işine hangisi yarıyor ise o cihaz yönelebilirsin.
hocam kasa yapısı hakkındada aydınlatırsanız daha iyi olur hissiyat açısından vs.

ThE LoSt

80+ Gold

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam siz olsanız hangisini alırdınız ben çok kararsız kaldım BD Prochot oldu benim beyin
Başkasının fikri değil sizin bütçeniz önemli burada aradaki farkları gördünüz sizin istek ve kullanım alışkanlıklarınız belirler bunu düşünün taşının gerekli incelemeleri izleyin ve karar verin hatta gidin aynı ürünleri mağazada elinize alın kullanıcı deneyimi sonrası karar verin 5k göz ardı edilecek bir miktar değil netice de karar verirken bizi sınırlayan tek gerçek BÜTÇE

xTURANN

80+ Silver
Yanlış bilmiyorsam o bütçeye, s23 server kayıtlı alınıyordu ya da s23 alıp server kaydı attırabiliyordun.
Öğrenci indirimi ile al telefonu, server kaydı attır. ( Bir yakının üzerine de alabilirsin.. )

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Başkasının fikri değil sizin bütçeniz önemli burada aradaki farkları gördünüz sizin istek ve kullanım alışkanlıklarınız belirler bunu düşünün taşının gerekli incelemeleri izleyin ve karar verin hatta gidin aynı ürünleri mağazada elinize alın kullanıcı deneyimi sonrası karar verin 5k göz ardı edilecek bir miktar değil netice de karar verirken bizi sınırlayan tek gerçek BÜTÇE
Hocam sanırım 13T alacağım arada 9 Ay güncelleme garantisi farkı var Mi serisi her daim daha iyi gibi duruyor Orta segmentin performans kralı sanırım X6 Pro ama tasarımı çok kötü duruyo ve de nede olsa full performans odaklı koruma sertifikas vs. Daha düşük ama performansı aklım çeliyor S22 düşünmüştüm fakat şarjı berbat S23 pahalı A serisine yanaşmam

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam sanırım 13T alacağım arada 9 Ay güncelleme garantisi farkı var Mi serisi her daim daha iyi gibi duruyor Orta segmentin performans kralı sanırım X6 Pro ama tasarımı çok kötü duruyo ve de nede olsa full performans odaklı koruma sertifikas vs. Daha düşük ama performansı aklım çeliyor S22 düşünmüştüm fakat şarjı berbat S23 pahalı A serisine yanaşmam
Hayırlısı olsun üzecek ürün değil bunlar her halükarda tatmin eder.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hayırlısı olsun üzecek ürün değil bunlar her halükarda tatmin eder.
Hocam hangisi performans kaybı yaşamadan uzun süre gider ben şöyle baktım oynadığım oyun yok chipset farkı düşük grafik kartı olarak fark büyük yoksa CPU ile yapılan testlerde düşük fark çıkıyor 100 falan bir fark Poco gayet ısınan bir cihaz 50-60 dereceleri gördüm oyun oynarken Mi serisi daha iyi gibi duruyor bana uzun yıllar kullanabileceğim telefon gerek sanırım burada 13T daha uygun Poco da açılma süresi bile değişti kullandığımdan beri (parmak izi okuma süresi)

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam hangisi performans kaybı yaşamadan uzun süre gider ben şöyle baktım oynadığım oyun yok chipset farkı düşük grafik kartı olarak fark büyük yoksa CPU ile yapılan testlerde düşük fark çıkıyor 100 falan bir fark Poco gayet ısınan bir cihaz 50-60 dereceleri gördüm oyun oynarken Mi serisi daha iyi gibi duruyor bana uzun yıllar kullanabileceğim telefon gerek sanırım burada 13T daha uygun Poco da açılma süresi bile değişti kullandığımdan beri (parmak izi okuma süresi)
x3 pro arkadaşlarımda mevcut onlarda zamanla genel bir yavaşlığın ve yazılım sorunlarının boy gösterdiğinden bahsediyorlardı.

Top Bottom