Neler Yeni

Xiaomi 13T mi Xiaomi Poco X6 Pro mu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
30k ya kadar en iyi cihaz x6 pro
yok hocam sonra poco telefon kullandığım aklıma geldi zaman içindeki performans kaybı çok yüksek oluyor 13T alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat farkı değmez bence. 13T nın tek artısı kamera ama aman aman bir kameraya sahip değil o da.
ekran kalitesi dizayn kalitesi vede dayanıklılık çünkü X6 Pro dayanıklılık konusunda pek başarılı sayılmaz testlerine baktığımda cam gibi olduğunu gördüm 9 ay kadar bir fark var güncelleme garantisinde işlemci farkı çok az grafik kartındaki fark yüksek

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Oyunda 60 fps mi 90 fps mu ne sınır var 2 side aynı fps yi veriyor ben sanırsam 13T alacağım GM gibi duruyor kameraları poco x6 nın
Ben 13T tercih ederdim aradaki fark sorun olmayacak ise fps onemli değil bence ikisindede 60 fps alirsin x6 proda bazi oyunlarda 90 fps alabilirsin eğer senin kararını degistirtmeyecekse 13T daha iyidir bence ayrica şunuda unutmayalım Poco Xiaomi alt markasıdır direk daha yuksek segmentte olan markayı almak varken alt segmentine gerek olduğunu sanmıyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ben 13T tercih ederdim aradaki fark sorun olmayacak ise fps onemli değil bence ikisindede 60 fps alirsin x6 proda bazi oyunlarda 90 fps alabilirsin eğer senin kararını degistirtmeyecekse 13T daha iyidir bence ayrica şunuda unutmayalım Poco Xiaomi alt markasıdır direk daha yuksek segmentte olan markayı almak varken alt segmentine gerek olduğunu sanmıyorum
Tam onu düşünüyordum neden alt marka alayım ki

Top Bottom