Aynı paraya A35 vs Xiaomi Note 13 Pro Plus vs Poco X6 Pro

Ruzgar1

80+
Reaksiyon skoru
118
Merhaba, bu üç telefonu aynı paraya alabiliyorum. Samsung A35 yurt içi, Poco X6 pro ve Xiaomi note 13 pro plus yurt dışı sıfır cihazlar. Öneri yaparken yurt dışı olmasını lütfen hesaba katmayın fiyatları aynı 3 cihaz olarak düşünün.

Benim için en önemli etken ön ve arka kamera kalitesi. Sonra ise performans.

Hangisini neden önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, bu üç telefonu aynı paraya alabiliyorum. Samsung A35 yurt içi, Poco X6 pro ve Xiaomi note 13 pro plus yurt dışı sıfır cihazlar. Öneri yaparken yurt dışı olmasını lütfen hesaba katmayın fiyatları aynı 3 cihaz olarak düşünün.

note 13 pro plus daha iyidir ama yurt içi olarak a35 tercih etmenizde fayda var ileride satarken uğraşmazsınız yurt dışı cihazlar çöp gözüyle bakıldığından.

OnePlus 9
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bütçelere nothing phone 1 veya 2a tr geliyor.

Yazılım dert değilse x6pro ama önerim s21fe 2.nesil

13 pro 5g kullandım ve bence gayet yeterli ve ihtiyacını giderir. Kamerası da gayet iyidir. Diğerlerini bilmiyorum kullanmadım

Bir de neden yurt dışı S23 fe gibi telefonlar getirmemişler ülkemize? Samsung un sadece ultra serileri var kaçak olarak.

Bende 13 pro plus var fakat kamerasinda cok abartilacak bisey yok pocoyu tercih et

Geri