Pahalı.poco f6 ya bakın
Siz bilirsiniz,Xiaomide 5.seneden sonra kasma donma yaşarsanız çok pişman olursunuz.Genellikle redmi serisini tavsiye etmiyorum.O fiyatlara 8 128 bir samsung almak hic cazip değil hocam.
Hocam zaten bundan onceki androıd telefonumu 4 sene once aldım. Mı note 10 lite. Ne kasma var ne donma. 5 sene goturuyorsa daha ne yapayım bi telefonu. Bahsettiğiniz samsung modeli parasını haketmiyor.Siz bilirsiniz,Xiaomide 5.seneden sonra kasma donma yaşarsanız çok pişman olursunuz.Genellikle redmi serisini tavsiye etmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de ram ve hafıza hiç önemli değil hafızayı sd kartla yükseltebilirsiniz (çok önemli ise honor 90) Amiral gemisi sınıfına girmiş 2022 yılında çıkmış S21 FE tercih ederdim şahsen
Birisi Mİ serisi biri Redmi serisi yani xiaominin Mi serisi iyidir ama redmi note serisini asla tavsiye etmem.Bahsettiğim telefon 16-17K ya alınabilinecek en iyi telefonlardan biri.Belliki xiaomi seviyorsunuz.Bize de güle güle kullanın demek düşerHocam zaten bundan onceki androıd telefonumu 4 sene once aldım. Mı note 10 lite. Ne kasma var ne donma. 5 sene goturuyorsa daha ne yapayım bi telefonu. Bahsettiğiniz samsung modeli parasını haketmiyor.
Max 20000₺ bütcen varsa mi.com'da f6 8-256gb kuponla 20.600₺ şuan için ek olarak akıllı saat,kulaklık veya monitör hediyesi var kaçırma derimPahalı.
Oyun oynuyorsan poco tercih et ekranı ve işlemcisi güzel. ama kamerası ve malzeme kalitesi çok iyi değil. note 13 pro+ ın malzeme kalitesi ve kamerası güzel. işlemcisi de x6 pro ya göre inanılmaz bir fark yok. Poco f6 ya da bakabilirsin onunda kamerası ve işlemcisi güzel kasası plastikArkadaşlar yukarıdaki bu iki model arasında bir telefon almak istiyorum bütçem max 20.000 üzerine çok çıkamam. 4 Yıllık Mi Note 10 Lite telefonumdan yukarıdaki telefonlardan birini almak istiyorum. Pocoya baktığımda İşlemcisinin daha güçlü olduğunu ve HyperOS kullandığını gördüm Note 13 pro plus ise kamera konusunda baya iddialı duruyor. Bu iki modelle beraber aynı fiyat bandında farklı ve daha iyi modellerde tavsiye edebilirsiniz. Telefondan çok iyi anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Birde bu modellerin arıza ve sorunları var mıdır kronik aydınlatırsanız sevinirim.
Poco X6 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 512 - 12 versiyonu almayı düşünüyorum.
f6 bak istersenArkadaşlar yukarıdaki bu iki model arasında bir telefon almak istiyorum bütçem max 20.000 üzerine çok çıkamam. 4 Yıllık Mi Note 10 Lite telefonumdan yukarıdaki telefonlardan birini almak istiyorum. Pocoya baktığımda İşlemcisinin daha güçlü olduğunu ve HyperOS kullandığını gördüm Note 13 pro plus ise kamera konusunda baya iddialı duruyor. Bu iki modelle beraber aynı fiyat bandında farklı ve daha iyi modellerde tavsiye edebilirsiniz. Telefondan çok iyi anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Birde bu modellerin arıza ve sorunları var mıdır kronik aydınlatırsanız sevinirim.
Poco X6 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 512 - 12 versiyonu almayı düşünüyorum.