Arkadaş bilginiz yoksa fikriniz de olmasın lütfen. Victus 16 r5 6600h-rtx 3050ti kullanıcısıyım prime95 işlemci testine soktum yaklaşık 20 dakikadır çalışıyor test. İşlemci max 70 dereceyi gördü. Neye göre 90 derece diyorsunuz. RDR 2, Valorant, GOW oynadım pc de 90 derece nedense hiç görmedim.
Victus al demiyorum ama r7 6800h ile rtx 3050 ti olarak attığın diğer laptoptan daha iyi belli. Bir arkadaş rtx 3060 lı laptop atmış eğer bütçen yeterse onu da alabilirsin ama o iki laptop arasında kesinlikle victus daha iyidir.
Benim sevmediğim eksi yönleri benim laptopbum lacivert rengi olduğu için çok parmak izi bırakıyor. Onun haricinde kendi elinizle ayarlayabildiğiniz fan hızı yok sadece modları var uygulama da onları seçiyorsunuz. USB girişi biraz az geliyor bana açıkçası bu kendi fikrim tamamen. Ekranı ilk açtığınız da hafif bir sallanma oluyor onun haricinde yazı yazarken falan bir sallanma olmuyor. Klavyesi rgb değil sadece beyaz renk yanıyor maalesef ki.
Artı olarakta sarj süresi çoğu oyuncu laptobundan daha iyi. Ekran kalitesini ben beğeniyorum ama beğenmeyen de olabilir. Fanı çok sesli çalışmıyor quiet modunda 55 60 dereceye kadar fan açmıyor bilgisayar. Isıları aşırı yüksek olmuyor ve klavye de ısı hissedilmiyor. 2000 bin küsür ssd yazma okuma hızı var gayet güzel bir ssd var içinde yani. Başka aklıma gelen yok açıkçası varsa aklınıza takılan bir şey cevaplayabilirim.
1. 3060 lı olsun garanti çünkü o fiyatlar uçuk fiyatlar 20k üstü verip de 3050ti alırsan....
2.Levono ideapad alma sakın hava çıkışları yeterli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazıları victusu abartmış bende bir victus kullanıcısı olarak alalı 2 ay oldu 2 aydır akfit oyun oynuyorum FH4 , ETS2 ,The Forest ,BF1 gibi oyunları, soğutucu yok sadece altında yükseklik var kendi halinde 2-3 saat oynadığımda 85 civarlarında geziyor CPU ve GPU ,laptop yani ne beklersin Birde işlemcide güçlü benim ısınması normal yani ısıdan kapanmıyor o kadar abartanlar var, 3060 olsun içinde bide lenovo olmasın hangi pc yi alırsan al sana kalmış
+ benim sistemde i5 12500h - rtx3050ti var (victus)
Cihaz ne kadar iyidir onu bilemiyorum ancak yakın zamanda bi arkadaşım için bakınırken hp nin kendi sitesinde victusların daha ucuza bulunabildiğini gördüm. 3.5K daha ucuz şekilde sizin attığınızın 8gb ramli olan versiyonu var. Bence sonradan ram takviyesi yapmak mantıklı bi seçenek olabilir.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - E1006NT AMD Ryzen 7 6800H 8GB RAM 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050TI 16.1 inç FHD 144 Hz FreeDos Mavi 68S22EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
1. 3060 lı olsun garanti çünkü o fiyatlar uçuk fiyatlar 20k üstü verip de 3050ti alırsan....
2.Levono ideapad alma sakın hava çıkışları yeterli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazıları victusu abartmış bende bir victus kullanıcısı olarak alalı 2 ay oldu 2 aydır akfit oyun oynuyorum FH4 , ETS2 ,The Forest ,BF1 gibi oyunları, soğutucu yok sadece altında yükseklik var kendi halinde 2-3 saat oynadığımda 85 civarlarında geziyor CPU ve GPU ,laptop yani ne beklersin Birde işlemcide güçlü benim ısınması normal yani ısıdan kapanmıyor o kadar abartanlar var, 3060 olsun içinde bide lenovo olmasın hangi pc yi alırsan al sana kalmış
+ benim sistemde i5 12500h - rtx3050ti var (victus)
Açıkçası iyi bir marka olsun kaliteli olsun düşüncesindeyim iyi markadan kastım asus msi vs. 23K altına da bu şartlarda 3060'lı bulamadım bulduklarım arasında da en mantıklı victus geldi tabii ki fazla abartmak mantıksız ama bazıları sakın alma gibi şeyler söylemiş onun için biraz kararsız kaldım normalde direkt rog alacaktım