Neler Yeni

Hepsi burada dan İphone 14 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
Hepsi buradanın tr deki tek resmi apple satıcısı olduğu yazıyor
sizce hepsiburada satıcısından iphone 14 alınır mı? bir sorun çıkarmı veya hepsi burada satıcısından alıpda bir sorun yaşayan duyan oldumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Tnc öz
sizce hepsiburada satıcısından iphone 14 alınır mı? bir sorun çıkarmı veya hepsi burada satıcısından alıpda bir sorun yaşayan duyan oldumu
1000'den fazla kişi aldığına göre alınır

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,632
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
O kadar paran varsa direkt Apple'ın sitesinden, fiziksel mağazasından ya da Vatan Bilgisayar gibi fiziksel mağazalardan almanı öneririm. İnternet süründürüyor insanı, ürün hasarlı gelse bile "Biz sağlam gönderdik, sizin hatanız." diyebiliyor. Ama mağazadan alınca direkt orada kutusunu açarsın, görevli ile kontrol edersin, sorun varsa çözülür, yoksa da alıp evine gidersin. Bu kadar basit. Ben cefasını çektiğim için anlatıyorum bunları.

Efem1905

80+ Bronze
Direk satıcı Hepsiburada olduğu için alınır güvenilirdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar paran varsa direkt Apple'ın sitesinden, fiziksel mağazasından ya da Vatan Bilgisayar gibi fiziksel mağazalardan almanı öneririm. İnternet süründürüyor insanı, ürün hasarlı gelse bile "Biz sağlam gönderdik, sizin hatanız." diyebiliyor. Ama mağazadan alınca direkt orada kutusunu açarsın, görevli ile kontrol edersin, sorun varsa çözülür, yoksa da alıp evine gidersin. Bu kadar basit. Ben cefasını çektiğim için anlatıyorum bunları.
hocam banada öylesi mantıklı geliyor ama 30k parada hık diye çıkmıyor biriktirdikçede zamlanıyor mübarek

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alışveriş kredisi ilemi alıcaksınız
ticari kredi kartım var hocam çoklu kredi kartında 18 ay taksit veriyor ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 al, 14 ile farkı yok.
hocam evet şuan için çok fark yok ama zırt pırt telefon değiştiren biri değilim 1 sene önceki model demek 2 sene daha az kullanım ömrü demek bence iphone için

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
14 alıcaktım bende çok araştırdım 13 aldım 13 ile 14 resmen aynı kamera vs işlemcileri bile aynı parana kıyma 13 al

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bende telefonumu amazondan almıştım alabilirsin. Satıcı hepsiburada olduğu sürece sorun olmaz.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,632
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
ticari kredi kartım var hocam çoklu kredi kartında 18 ay taksit veriyor ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam evet şuan için çok fark yok ama zırt pırt telefon değiştiren biri değilim 1 sene önceki model demek 2 sene daha az kullanım ömrü demek bence iphone için
Öncelikle 1 sene 1 senedir iPhone'da ve olay eskisi gibi değil artık. A8 ile A10 arasındaki fark devasa fakat A14 ile A15 arasındaki fark çok ufak boyutta. Yani iPhone 6 ile 7 arasındaki fark fazlaydı ama gittikçe model arası farklar azaldı. Şu an 13 ile 14'ün hiçbir farkı yok, bakarsınız ikisi de aynı zaman aralığında güncelleme alırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren DURMAZ
14 alıcaktım bende çok araştırdım 13 aldım 13 ile 14 resmen aynı kamera vs işlemcileri bile aynı parana kıyma 13 al
hocam konumuz bu değil de yinede okadar yazmışsınız bende yazayım şimdi iphone 8 çıktığında iphone 7 de vardı ama iphone 8 ios 16 yı aldı 7 alamadı şuan benim isteklerime iphone 12 de yetiyor ama 3 sene olucak çıkalı 3 sene sonrada apple desteği kesecek evet kısa vadede düşünülürse 13 mantıklı 5k az ver aynı özelliği al ama bundan 6 sene sonra benim telefonum en son güncellemeyi alıcak sizinki alamayacak ve ben muhtemelen sizden 2 sene daha fazla kullanmış olucam ve 6 sene sonrası için seneliği 2.5k bir bedel için telefon almaktan kurtulacağım

Top Bottom