Neler Yeni

Hepsi Buradadan Monitör Aldım Kutu Biraz Hasar Görmüş Gibi Bakar Mısınız

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Kargom geldi icinde monitor var boyle bir hasar gormus gibi tutunak tutturmama gerek var mi? Bir hasar gormus mudur?

Ekler

• IMG-20220721-WA0023.jpg
    IMG-20220721-WA0023.jpg
    106.4 KB · Hit: 101

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Kargom geldi icinde monitor var boyle bir hasar gormus gibi tutunak tutturmama gerek var mi? Bir hasar gormus mudur?
Monitör zarar görmemişse bence hiç tutanakla falan uğraşma bence. Kargoda olur böyle şeyler. Ama ürün zarar görmüşse o başka tabi.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör zarar görmemişse bence hiç tutanakla falan uğraşma bence. Kargoda olur böyle şeyler. Ama ürün zarar görmüşse o başka tabi.
Monitörun hasar gorup gormedigini nasil bilebilirim kutuyu acinca iade kabul etmiyorlar su an tutanak yaziyorum Ayda yilda bir bir sey aliyoruz zarar gormesini istemem. Ustune bir sey konuldugu belli oluyor

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Monitörun hasar gorup gormedigini nasil bilebilirim kutuyu acinca iade kabul etmiyorlar su an tutanak yaziyorum Ayda yilda bir bir sey aliyoruz zarar gormesini istemem. Ustune bir sey konuldugu belli oluyor
Anlıyorum

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Ben olsam açarken video çekerdim, baktım monitörde sıkıntı var, direkt kargoya gider tutanağı tuttururdum.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
video kaydına alarak aç kutuyu, monitörde bir sorun veya bir zarar yoksa kullanabilirsin, ölü piksel testi yapmanı öneririm.

YiğitAysul

80+ Silver
Ben Hepsiburada'dan monitörü aldığımda kutunun dışında da koruyucu vardı

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Herkes aynı şeyi yzmış kardeşim kendini sağlama al riske atma çakallık yapmasınlar. Kırılacak ürüne böyle insandışı davranmalarına zaten ayar oluyorum

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
video kaydına alarak aç kutuyu, monitörde bir sorun veya bir zarar yoksa kullanabilirsin, ölü piksel testi yapmanı öneririm.
Bir programi var mi nereden yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam açarken video çekerdim, baktım monitörde sıkıntı var, direkt kargoya gider tutanağı tuttururdum.
Tutanagi tuttum 2 gun iade surem varmış

Bir programi var mi nereden yapmam gerekiyor

Tutanagi tuttum 2 gun iade surem varmış
Bakacağım sorun var mi yoksa kullanırım zaten

Hocam bir de pc im hala gelmedi pc olmadan acamam degil mi monitoru

Top Bottom