Monitör zarar görmemişse bence hiç tutanakla falan uğraşma bence. Kargoda olur böyle şeyler. Ama ürün zarar görmüşse o başka tabi.Kargom geldi icinde monitor var boyle bir hasar gormus gibi tutunak tutturmama gerek var mi? Bir hasar gormus mudur?
Monitörun hasar gorup gormedigini nasil bilebilirim kutuyu acinca iade kabul etmiyorlar su an tutanak yaziyorum Ayda yilda bir bir sey aliyoruz zarar gormesini istemem. Ustune bir sey konuldugu belli oluyorMonitör zarar görmemişse bence hiç tutanakla falan uğraşma bence. Kargoda olur böyle şeyler. Ama ürün zarar görmüşse o başka tabi.
AnlıyorumMonitörun hasar gorup gormedigini nasil bilebilirim kutuyu acinca iade kabul etmiyorlar su an tutanak yaziyorum Ayda yilda bir bir sey aliyoruz zarar gormesini istemem. Ustune bir sey konuldugu belli oluyor
Ben olsam açarken video çekerdim, baktım monitörde sıkıntı var, direkt kargoya gider tutanağı tuttururdum.Monitörun hasar gorup gormedigini nasil bilebilirim kutuyu acinca iade kabul etmiyorlar su an tutanak yaziyorum Ayda yilda bir bir sey aliyoruz zarar gormesini istemem. Ustune bir sey konuldugu belli oluyor
video kaydına alarak aç kutuyu, monitörde bir sorun veya bir zarar yoksa kullanabilirsin, ölü piksel testi yapmanı öneririm.Kargom geldi icinde monitor var boyle bir hasar gormus gibi tutunak tutturmama gerek var mi? Bir hasar gormus mudur?
Bir programi var mi nereden yapmam gerekiyorvideo kaydına alarak aç kutuyu, monitörde bir sorun veya bir zarar yoksa kullanabilirsin, ölü piksel testi yapmanı öneririm.
Tutanagi tuttum 2 gun iade surem varmışBen olsam açarken video çekerdim, baktım monitörde sıkıntı var, direkt kargoya gider tutanağı tuttururdum.
Bakacağım sorun var mi yoksa kullanırım zatenBir programi var mi nereden yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tutanagi tuttum 2 gun iade surem varmış
Hocam bir de pc im hala gelmedi pc olmadan acamam degil mi monitoruvideo kaydına alarak aç kutuyu, monitörde bir sorun veya bir zarar yoksa kullanabilirsin, ölü piksel testi yapmanı öneririm.