Neler Yeni

Öneri Excalibur G870 i5 12.Nesil+32 Ram+1TB M2+RTX 4060 105W İçeri Bakar Mısınız :)

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
Telefonlarda yerli marka olup iyi model hiç hatırlamıyorum ama boşta 90 derece çalıştığınızı konu başında söylemeliydiniz. Her neyse servis çözerse durumu bize söyle, umarım sebebini de söylerler. Anakarta dağılmış halde olması garip, oradan da ısınma sorunu olabilir.
Konuyu yazdığımda laptopu ilk elime alışımdı, bakıma gönderdim ve geldiğinde 90 derecede çalışmaya başladı. Yani konuyu açtıktan sonra bu ikinci servise gönderişim...

Senerr

80+ Bronze
Konuyu yazdığımda laptopu ilk elime alışımdı, bakıma gönderdim ve geldiğinde 90 derecede çalışmaya başladı. Yani konuyu açtıktan sonra bu ikinci servise gönderişim...
Çok üzücü, Casper gibi bir firmaya yakıştıramadım. Bu arada Casper zaten pekte yerli malı sayılmaz, kasa vs. çoğu dışardan ithal geliyor Çin'den vs. yani 3. gelişte de sorun var baktınız iadeyi basın alın HP. Yerli malı alacağız diye aslında duyarlılık yapıyorsunuz ama şanslarını kullandılar. Size tavsiyem 4060'lı Victus olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde ya da iki günde bir açıp oyun oynarım diye düşünüyorum, bir iki saat en fazla. Bu laptop beni idare eder mi yoksa satıp Ryzen'li Victus vb. alayım mı, öneriniz nelerdir? Bu arada laptopu 25.600'e aldım.
Laptopun attığınız linkte fiyatı 36K siz 25K paraya aldığınıza emin misiniz hocam ?

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
Çok üzücü, Casper gibi bir firmaya yakıştıramadım. Bu arada Casper zaten pekte yerli malı sayılmaz, kasa vs. çoğu dışardan ithal geliyor Çin'den vs. yani 3. gelişte de sorun var baktınız iadeyi basın alın HP. Yerli malı alacağız diye aslında duyarlılık yapıyorsunuz ama şanslarını kullandılar. Size tavsiyem 4060'lı Victus olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopun attığınız linkte fiyatı 36K siz 25K paraya aldığınıza emin misiniz hocam ?
Sıfır almamıştım ki, iade almazlar herhalde. Ama garantisi 14 ay devam ediyor, en son çare kendim bakım yapıp yine uygun fiyattan satacağım. 4060 Victus denk gelirse alırım elbette, bir bilgisayarcı buldum çok uyguna satıyor garantili pc'leri. Düşürürsem almayı düşünüyorum ama önce elimdekini çıkarmam lazım, bu arada 14 ay garantisi devam ediyor diye konu içeriğine eklemişim azar yemeyim yine sizden :)

Senerr

80+ Bronze
Sıfır almamıştım ki, iade almazlar herhalde. Ama garantisi 14 ay devam ediyor, en son çare kendim bakım yapıp yine uygun fiyattan satacağım. 4060 Victus denk gelirse alırım elbette, bir bilgisayarcı buldum çok uyguna satıyor garantili pc'leri. Düşürürsem almayı düşünüyorum ama önce elimdekini çıkarmam lazım, bu arada 14 ay garantisi devam ediyor diye konu içeriğine eklemişim azar yemeyim yine sizden :)
Garantisi devam ediyor deyince sıfır aldınız sandım, satan kişi sizi kandırmış gibi görünüyor cihazda çok ciddi bir sorun çıkabilir. İçini açmışlar çünkü. Muhtemelen bir çocuk vs. açtı içini macun sürmeye çalıştı süremedi ve size sattılar.

Bir de Casper'a linç atıyorum ya. :kekw:o_O
Ürün 2. el çıktı, "geri al, geri al".

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
Süreç sonunda unutmazsam son yazılarımı yazıp konuyu kapatacağım, ilginiz alakanız için teşekkür ederim iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,299
Üyeler
161,261
Son üye
gulsahtekeli23
Top Bottom