Googleplayden indir uygulamayı 200 tl ve uzeri ürünü sepete at ilk alışveriş için geçerli 4 5 telefondan yap 200 250 tl lik ürün bedavaya gelmiş olurBir link ya da ss verebilir misin?
Belki senin işine yaramaz baskasının işine yarar işine yaramıyorsa birseyler yazmana gerek yok dengesizTam nap** demelik konu
Haddini bil dogru konusGoogleplayden indir uygulamayı 200 TL ve uzeri ürünü sepete at ilk alışveriş için geçerli 4 5 telefondan yap 200 250 TL lik ürün bedavaya gelmiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki senin işine yaramaz baskasının işine yarar işine yaramıyorsa birseyler yazmana gerek yok dengesiz
Googleplayden indir uygulamayı 200 TL ve uzeri ürünü sepete at ilk alışveriş için geçerli 4 5 telefondan yap 200 250 TL lik ürün bedavaya gelmiş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki senin işine yaramaz baskasının işine yarar işine yaramıyorsa birseyler yazmana gerek yok dengesiz
Haddini bil dogru konus
yeni gelen bir toxic daha bi bitmediniznapim
yeni bir youtuberın doğuşubaşlık o kadar clickbait ki anlatamam
ne dedim ki indirim gördüm insanlar faydalansın diye attım be youtuber ı felan ne alakası var demekki gerek yokmuş böyle seylere modlarda ihtar felan atıyor adam gelmiş napim yazıyor neyseyeni bir youtuberın doğuşu
Yaş 13başlık o kadar clickbait ki anlatamam