Bitmedi mobil uygulamada ilk siparişe özel 150 TL ve üzeri olark devam ediyor.İndirim bittimi arkadaşlar.
demin arkadaşda 50 tl indirim olmuştu sepete ekledi tam alacakken bilgileri yazdı tekrar eski haline felan döndüde ondan sorayım dedim artık 50 tllik indirim olmuyor onda göstermiyor nedenseBitmedi mobil uygulamada ilk siparişe özel 150 TL ve üzeri olark devam ediyor.
Daha önce alış veriş yaptığı bir telefon numarası girmiştir bende de öyle olmuştu.demin arkadaşda 50 TL indirim olmuştu sepete ekledi tam alacakken bilgileri yazdı tekrar eski haline felan döndüde ondan sorayım dedim artık 50 tllik indirim olmuyor onda göstermiyor nedense
Devamkeİndirim bittimi arkadaşlar.
tamamdır teşekkürlerDaha önce alış veriş yaptığı bir telefon numarası girmiştir bende de öyle olmuştu.
merhaba başka hesap açtık indirimli fiyat sunuyor tam ödemeyi yapacakken eski fiyatına geri dönüyor denen acabaDaha önce alış veriş yaptığı bir telefon numarası girmiştir bende de öyle olmuştu.
Tekrar aynı telefon numarasını girmişsinizdir ödeme kısmından sonra.tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
merhaba başka hesap açtık indirimli fiyat sunuyor tam ödemeyi yapacakken eski fiyatına geri dönüyor denen acaba
Farklı numara ve farklı hesap ile tekrar deneyin.demin arkadaşda 50 TL indirim olmuştu sepete ekledi tam alacakken bilgileri yazdı tekrar eski haline felan döndüde ondan sorayım dedim artık 50 tllik indirim olmuyor onda göstermiyor nedense