🔥 HEPSİBURADA.COM SATILIYOR!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380

Kazakistan'ın online alışveriş platformu Kaspi.kz, Hepsiburada'nın sahibi D-Market'in yüzde 65,41'ini 1,13 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı. Açıklamada, Hepsiburada'nın sermayesinin yüzde 65,4'üne karşılık gelen A ve B sınıfı hisselerin satın alınması için Doğan ailesi üyeleriyle anlaşmanın dün imzalandığı ifade edildi.​

1729329885225.png

Nolacak şimdi?

Artık çoğunluğu Kazak'ların olacak, bekleyip göreceğiz neler yapacaklarını. Ya saha iyi hizmet olur ya da daha vasat, diğer e-ticaret platformlarının âkıbetini de etkiler
Hepsiburadayı seviyordum umarım daha kötü olmaz

Usta hepsiburada şuan amazondan sonra rakipsizdi umarım bozmazlar
Yani o kadar para verecekler kimse kalitesin düşmesini istemez. İyi gidecektir diye düşünüyorum. Zaten büyük bir değişiklik yapmadan devam eder büyük ihtimalle. Ufak tefek değişiklik olur.

Yani o kadar para verecekler kimse kalitesin düşmesini istemez. İyi gidecektir diye düşünüyorum. Zaten büyük bir değişiklik yapmadan devam eder büyük ihtimalle. Ufak tefek değişiklik olur.
Belli olmaz dayı bu şekilde çok iyiydi niye sattılar acaba ?

Araplara gideceğine onlara gitsin ama hiç gitmeseydi daha iyiydi bence. Umarım bozmazlar.

Kazakistan'ın online alışveriş platformu Kaspi.kz, Hepsiburada'nın sahibi D-Market'in yüzde 65,41'ini 1,13 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı. Açıklamada, Hepsiburada'nın sermayesinin yüzde 65,4'üne karşılık gelen A ve B sınıfı hisselerin satın alınması için Doğan ailesi üyeleriyle anlaşmanın dün imzalandığı ifade edildi.​

Alıntıyı görüntüle
umarım kalite düşmez tam tersine artar amazona en yakın rakip HB zaten belki daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,976
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri