Neler Yeni

Yardım Hepsiburada eskiyi yenile hk

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,418
İsim
kadir

YazılımKafa

80+ Silver
Öyle bir şey yok 70k falan değil.
Resmi garantili 78k 128/ 84k 256 şuan en ucuz.
70 e görmüştümde satıcıyı bilmiyorum. 78k ne? O paraya 1 yd 16 pro birde yd 15 pro alırım daha iyi. Bir telefona 80k verilmez. Yd 16 pro alır. Sonra zamanla elindeki 13 ü satıp bir tane daha alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtiçi telefon fiyatlarını zaten çok takip etmiyordum. İnanılmaz seviyelere gelmiş

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,418
İsim
kadir
70 e görmüştümde satıcıyı bilmiyorum. 78k ne? O paraya 1 yd 16 pro birde yd 15 pro alırım daha iyi. Bir telefona 80k verilmez. Yd 16 pro alır. Sonra zamanla elindeki 13 ü satıp bir tane daha alır
anlamsız olur, şuan YD cihaz almak büyük kumar.
Herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım, fakat parası vardır alır bu kadar basit.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
iphoneyi pc ye nasıl yedekliyoruz sonra nasıl sıfırlıyoruz bilen varmı? ve sıfırladıktan sonra açıyorumuyuz onlarmı açıp kuruyo nasıl teslim ediyoruz

YazılımKafa

80+ Silver
anlamsız olur, şuan YD cihaz almak büyük kumar.
Herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım, fakat parası vardır alır bu kadar basit.
Yinede 55 bine değmez bence. Tamam 13 düz 13 diğeri pro ama yinede bence mantıklı değil. Neyse alacaksa hayırlı olsun. Bu arada teklif ettikleri paranın tamamını verecekler diye bir şey yok. Telefonda kusur vs bulurlarsa düşer fiyat

iphoneyi pc ye nasıl yedekliyoruz sonra nasıl sıfırlıyoruz bilen varmı? ve sıfırladıktan sonra açıyorumuyuz onlarmı açıp kuruyo nasıl teslim ediyoruz
İcloud a yedekleyeceksin sonra yeni telde geri yükleyeceksin. Niye pc ye yedeklemeyi düşünüyorsun

Pc mac değilse biraz uğraştırır

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Yinede 55 bine değmez bence. Tamam 13 düz 13 diğeri pro ama yinede bence mantıklı değil. Neyse alacaksa hayırlı olsun. Bu arada teklif ettikleri paranın tamamını verecekler diye bir şey yok. Telefonda kusur vs bulurlarsa düşer fiyat

İcloud a yedekleyeceksin sonra yeni telde geri yükleyeceksin. Niye pc ye yedeklemeyi düşünüyorsun

Pc mac değilse biraz uğraştırır
icloud ben paralı almadm ama hocam. nasl yedeklicem olcakmı peki çokta foto videom yok gerçi ama.

YazılımKafa

80+ Silver
icloud ben paralı almadm ama hocam. nasl yedeklicem olcakmı peki çokta foto videom yok gerçi ama.
Fotoğrafları atarsında çok kolay olmuyor. Son baktığımda uzun işti. Değiştiyse bilmiyorum. Ayrıca paralı almanı tavsiye ederim. En güvenilir yedekleme icloud. Zaten pahalı değil.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Fotoğrafları atarsında çok kolay olmuyor. Son baktığımda uzun işti. Değiştiyse bilmiyorum. Ayrıca paralı almanı tavsiye ederim. En güvenilir yedekleme icloud. Zaten pahalı değil.
neler yedekleniyo peki knk. foto video bşka ?
birde son olrk şeyi sorcam sıfırlayıp teslim edicem ya ben kuruyormuyum teli yoksa öyle kalıyormu

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam sepette ben 55K mı ödücem öylemi kargoya veriliyor? adım nasıl ilerliyor kısacası.
birde şey sorucam ben teslim ederken sıfırlıcammı telefonu bilgileri nsl aktarcam
Fiyattan indirilmiş halini ödüyorsun. Sonra kargoya veriliyor. Kargo gelince yenisini alıyorsun. Eskisini veriyorsun. Clouda kopyalarsın.

karateboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Y
dönem dönem HB'nin iphone 13 için verdiği fiyatlar değişiyordu ama bayadır aynı seviyelerde. Ön spiariş döneminde 31 falan veriyordu. çok pişmanım o zaman vermediğime..

YazılımKafa

80+ Silver
neler yedekleniyo peki knk. foto video bşka ?
birde son olrk şeyi sorcam sıfırlayıp teslim edicem ya ben kuruyormuyum teli yoksa öyle kalıyormu
Mail, şifreler, mesajlar, notlar, kişiler, uygulamala verileri, whatsapp mesajları falan hepsi yedekleniyor. Sıfırlaman yeterli

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
dönem dönem HB'nin iphone 13 için verdiği fiyatlar değişiyordu ama bayadır aynı seviyelerde. Ön spiariş döneminde 31 falan veriyordu. çok pişmanım o zaman vermediğime..
şuan 25.5 veriyolar sarı sitede 28 e satarımda 3K ne blym. böyle direk yenisi geliyo

Mail, şifreler, mesajlar, notlar, kişiler, uygulamala verileri, whatsapp mesajları falan hepsi yedekleniyor. Sıfırlaman yeterli
sıfırlıyorum öyle kalıyor yani kurma felan yok öyle veriyorum?

YazılımKafa

80+ Silver
şuan 25.5 veriyolar sarı sitede 28 e satarımda 3K ne blym. böyle direk yenisi geliyo

sıfırlıyorum öyle kalıyor yani kurma felan yok öyle veriyorum?
Evet. Kurmana gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom