Hepsiburada fiyat farkları?

HüseyinG

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Arkadaşlar hepsiburada da 170 tl ye g102 mouse var. Fakat diğer satıcılar fotoğraftaki gibi 200 küsürden satıyor ve bu 170 tl lik ilan satıcısında hepsiburada yazıyor. Yani hepsiburada bunu kendisi mi satıyor ve neden bu kadar fiyat farkı var. Bunların farkı ne? Bunların garantisi oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Ekler

• 3450B6A6-3098-4552-87EE-46623E93BC74.jpeg
    3450B6A6-3098-4552-87EE-46623E93BC74.jpeg
    112.2 KB · Hit: 35
Adetli almıstır indirimli almıstır hepsiburada magza ismini kullanmıstır.
Satış işlemlerinin arkası cok kabarıktır her türlü olabilir.

Arkadaşlar hepsiburada da 170 TL ye g102 mouse var. Fakat diğer satıcılar fotoğraftaki gibi 200 küsürden satıyor ve bu 170 TL lik ilan satıcısında hepsiburada yazıyor. Yani hepsiburada bunu kendisi mi satıyor ve neden bu kadar fiyat farkı var. Bunların farkı ne? Bunların garantisi oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Hepsiburada vergi kayıtlı olmayan yani mağazası olmayan kişilere satış izni vermiyor. Yanı tamamen güvenilir bir site. Ayrıca müşteri hizmetleri ve iade şartları gerçekten iyi.
Hepsiburada kendisi satıyor evet. Ürün aynen gönderilir. Az kar elde edip ucuza satıyorlar bazı ürünleri sıkıntı çıkarmaz.

Arkadaşlar hepsiburada da 170 TL ye g102 mouse var. Fakat diğer satıcılar fotoğraftaki gibi 200 küsürden satıyor ve bu 170 TL lik ilan satıcısında hepsiburada yazıyor. Yani hepsiburada bunu kendisi mi satıyor ve neden bu kadar fiyat farkı var. Bunların farkı ne? Bunların garantisi oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Hepsiburada satıcı olan şeylerde kendisi gönderiyor ve gayet güvenilir paketleme güvenilir müşteri hizmetiyle. 24Ay garantili olarak gönderiliyor faturası e fatura olarak her zaman mailinde ve hb hesabında gözüküyor rahatça alabilirsin

Hepsiburada mağazasından Anakart ve SSD aldım. Hepsi sorunsuz bir şekilde geldi. Ve fatura da geldi. Faturayı kaybetseniz bile siparişlerimden faturayı göster dediğinizde fatura orada gözüküyor. Garanti konusunda da sıkıntı çıkmaz ilerde. Güvenilir. :)

Bende aoc c27g2ze monitörü 2600 e aldım her yerde 3000 den aşağı yok ama hepsi buradada satıcı hepsiburada 2600 e aldım geçen salı aldım daha gelmedi ama yarın gelicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,484
Üyeler
189,848
Son üye
user000
Geri