Neler Yeni

Hepsiburada kulaklık iade talebi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hepsiburada'nın OrkaTeknoloji satıcısından aldığım Bluetooth kulaklıkta problem var. "Kolay iade" kısmına girip talep oluşturdum ancak maddeleri okuyunca cayma hakkının geçerli olmadığı ürünlerde kulaklık yazıyor.

• Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.)

Bu durumda iade kabul edilmeyip ürün geri bana kargolanacak gibi duruyor. Sizce ne yapmalıyım? İade talebini iptal edip ürün değişimine mi çevireyim?

AydNn

80+ Bronze
Hepsiburada'nın OrkaTeknoloji satıcısından aldığım Bluetooth kulaklıkta problem var. "Kolay iade" kısmına girip talep oluşturdum ancak maddeleri okuyunca cayma hakkının geçerli olmadığı ürünlerde kulaklık yazıyor.

Bu durumda iade kabul edilmeyip ürün geri bana kargolanacak gibi duruyor. Sizce ne yapmalıyım? İade talebini iptal edip ürün değişimine mi çevireyim?
Urun degisimi daha mantikli olabilir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam kulak içi kulaklıksa pek sanmam iade edeceklerini ama diğer türlü ise edebilirler.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Ben xioami kulaklık almıştım. Kulaklık kırık çıkınca iade etmiştim ve kabul edilmişti hepsiburada üzerinden .
IMG_20211118_181909.jpg

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun yoksa geri gönderirler iade talebini iptal edip değişim istemek daha mantıklı olur

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Teşekkürler Doğan hocam. Benimkinin muhtemelen kutunun pilinde sorun var, direkt gözle görülür bir sorun değil. Zora sokabilirler ama bakalım.
Valla benim direkt sıkıntılıydı . Kulağıma kulaklığı takacaktım ki bi baktım kulaklık ayrıldı ahdhs. Senin de iade olur inşallah.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla benim direkt sıkıntılıydı . Kulağıma kulaklığı takacaktım ki bi baktım kulaklık ayrıldı ahdhs. Senin de iade olur inşallah.
Teşekkürler.

211 TL'lik ürünü 100 TL'lik çekle 111 TL'ye almıştım. İade olursa neyin ne kadarı iade olacak şu ifadeden hiçbir şey anlamadım:

HB.PNG

ßeta

80+ Bronze

Sizinki cayma kapsamında iade değil kusurlu ürün olduğu için normalde kabul etmeleri gerekiyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam çok saçma ama galiba 60 TL bankaya
40 TL çek olarak gelecek. Bence birebir değişim isteyin.
İade talebini iptal edip değişim'e çevirmek istedim, aşağıdaki hatayı veriyor.
İade talebinden başka seçenek kalmadı.
Yarın kargolayacağım, büyük ihtimalle reddedilecek ve THH ile uğraşacağım pfff...

ürün değişimi olmuyor.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,279
Üyeler
164,465
Son üye
1carina
Top Bottom