bir tek kuveytturk e var sanırsampeşin fiyatına 12 taksit diyor ama hem kendi kartımda hemde tablodaki diğer bankalarda böyle bir olay yok
anlam veremediğim için burda soruyorum
hocam ikisi de benzer fiyat ve hepsiburada limitiyle alcam ama yine de maximum kartım olmasına rağmen taksit vadeli oluyohttps://ty.gl/9ubkvjtgmbrjb hocam bence o fiyata bu daha mantıklı olur taksit olayı da maximum karta özel peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pardon 33k sandım lenovoyu
hangisi daha iyidir benim attığımda 24 gb ram var bu aradahttps://ty.gl/9ubkvjtgmbrjb hocam bence o fiyata bu daha mantıklı olur taksit olayı da maximum karta özel peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor
pardon 33k sandım lenovoyu
hocam linkini atar mısınjz bilgisayarın ben trendyol sandım hepsiburadaymışhocam ikisi de benzer fiyat ve hepsiburada limitiyle alcam ama yine de maximum kartım olmasına rağmen taksit vadeli oluyo
hangisi daha iyidir benim attığımda 24 gb ram var bu arada
ssd yükseltilebilir olmalı ayrıca
Kuveyt kartına var sadecepeşin fiyatına 12 taksit diyor ama hem kendi kartımda hemde tablodaki diğer bankalarda böyle bir olay yok
anlam veremediğim için burda soruyorum
24 gb ram çok ta gerekli değil o sistemdehocam ikisi de benzer fiyat ve hepsiburada limitiyle alcam ama yine de maximum kartım olmasına rağmen taksit vadeli oluyo
hangisi daha iyidir benim attığımda 24 gb ram var bu arada
ssd yükseltilebilir olmalı ayrıca
hocam linkini atar mısınjz bilgisayarın ben trendyol sandım hepsiburadaymış
32999 tl yi12 ye bölersek 2749,92 çıkar
işletim sisteminde eShell yazıyo ayrıca panel tipi lcd diyo ips olması tercihimdir ayrıca acer hepsi de 40k buyüzden diğerini alabilirim24 gb ram çok ta gerekli değil o sistemde
aynı fiyat aralığında diğer özellikleri daha baskın 16 gb lı ürünü tercih ederim
hepsiburada limiti ile vade farksız 12 taksit alamazsın faiz biner
ben postu görünce girdim baktım bir tek kuveytturkte vadefarksız taksit olayı
o kadar güzel anlaşılmamak üzerine cümleler kurmuşsunuz ki beynim yandıişletim sisteminde eShell yazıyo ayrıca panel tipi lcd diyo ips olması tercihimdir ayrıca acer hepsi de 40k buyüzden diğerini alabilirim
25-30k aralığında mümkünse 1tb değilse de yükseltebiliceğim fazladan hem ram hem ssd yuvası olan 4050 laptop bakıyorum önerin var mı