Neler Yeni

Çözüldü✓ Hepsiburada Monitör İadesi ?

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Herkese selam elimde yaklaşık 2 ay önce hepsiburadadan alınmış asus marka bir monitörüm var. Masamın dar olması sebebiyle yükseklik ayarı olan ve TN panele sahip VG248QG modelini aldım fakat sabahları pc de güneş yansıması vs. ekranın parlaklığını, kontrastını falan sürekli değiştirmem gerekiyor (rahatsız edici). Sizce hepsiburada 2 ay geçmiş bir ürünü iade alırmı ? (Kusura bakmayın biraz uzun oldu, saygılar...)

Pathology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan
2 ay gibi bir süreç geçmiş iade alacağıı sanmıyorum açıkcası

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
Herkese selam elimde yaklaşık 2 ay önce hepsiburadadan alınmış asus marka bir monitörüm var. Masamın dar olması sebebiyle yükseklik ayarı olan ve TN panele sahip VG248QG modelini aldım fakat sabahları pc de güneş yansıması vs. ekranın parlaklığını, kontrastını falan sürekli değiştirmem gerekiyor (rahatsız edici). Sizce hepsiburada 2 ay geçmiş bir ürünü iade alırmı ? (Kusura bakmayın biraz uzun oldu, saygılar...)
Reis bende ondan aldım bendede aşırı ghosting çıktı gördüğün gibi
Screenshot_20231116_213214_Gallery.jpg

23 gün serviste kaldı iade aldılar benimkini ama senin 2 ay geçmiş almazlar

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
2 ay sonra kimse almaz kanka amazon bile 15 gün sonra ilgilenmiyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,600
İsim
Oğuz
Güneş yansıması Monitör ile ilgili değil ki ne alaka? Düzgün perde tak geçirmesin yani bu mantığa göre.

WhoCares

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
1 hafta kullanırsın 10 gün kullanırsın denersin 2 ayda monitorun içinden geçip iade alirlar mı diyorsun ilginç :kekw:

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güneş yansıması Monitör ile ilgili değil ki ne alaka? Düzgün perde tak geçirmesin yani bu mantığa göre.
Panel tipi ile alakalı ıps bir monitör olsaydı güneş ışğı derdim olmazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta kullanırsın 10 gün kullanırsın denersin 2 ayda monitorun içinden geçip iade alirlar mı diyorsun ilginç :kekw:
Haklısın sordum sadece

TahinPekmez

80+ Silver
14 gün yasal hakkın dolmuş. iade olmaz. arıza varsa servise gider. siteyle işin bitmiş yani.

Top Bottom