Neler Yeni

Hepsiburada MT BİLİŞİM Rezaleti

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Bu yazıyı buradan başka insanların da mağdur olmaması için paylaşıyorum, ülkede dolandırıcı çok kanmayalım.
-> Hepsiburada'da Corsair Spec Delta Rgb kasa 800₺ ye düşmüştü. Benim hem ihtiyacım hem de indirim kuponum olunca kaçırmayayım dedim. Tek satıcı olan 'MT Bilişim'den 9 Haziran'da siparişi verdim. Satıcı puanı 9,8 olunca araştırma gereği duymadım. Ama baktım üzerinden 3 gün geçti kargoya verilmedi arayıp sordum ne iş diye. Neymiş efendim benim buradaki kargo şubesi çok yoğun olduğundan kargo kabul etmiyorlarmış. İnternete bakınca benzer yapanların(foto koydum) bir sürü insana söylendiğini gördüm.
Kısacası durduk yere en az 1-2 hafta bunun ceremesini çekeceğim, siz siz olun satıcı puanı ne olursa olun internete bir göz atın. İyi günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sebebi olan linki koymamışım, buyrunuz.

Ekler

• IMG_20200612_111829.jpg
    IMG_20200612_111829.jpg
    302.9 KB · Hit: 293
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Melih Buğra
Hocam merhabalar öncelikle, Ben Trabzonda yaşıyorum, Perşembe günü sipariş ettim kargoyu lakin sabahları veriyorlarmış kargoya. Cuma sabahı oldu MT bilişimi arayıp rica ettim, ekran kartı monitor vs test etmek için kasayı yollamanız lazım diye rica edince cuma sabahtan kargoladılar. Şuan taşıma sürecinde. Eğer p.tesi salı gelmezse tekrardan yazarım.

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar öncelikle, Ben Trabzonda yaşıyorum, Perşembe günü sipariş ettim kargoyu lakin sabahları veriyorlarmış kargoya. Cuma sabahı oldu MT bilişimi arayıp rica ettim, ekran kartı monitor vs test etmek için kasayı yollamanız lazım diye rica edince cuma sabahtan kargoladılar. Şuan taşıma sürecinde. Eğer p.tesi salı gelmezse tekrardan yazarım.
Merhaba hocam, ben salıdan bu yana bekliyorum. Dedikleri şeyse benim buradaki kargo şubesinin yoğun olduğundan dolayı kargo kabul etmediği. Halbuki aynı kargo firmasıyla paralel zamanlarda başka ürünler geldi. Bir garip yani.
Sizin durumunuz firmadan çıkmış, kargoya vermişler sonuçta pazartesi sabah elinizde olur diye düşünüyorum. Gelince yazarsanız memnun olurum. İyi geceler dilerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Melih Buğra
Belki önceden beridir yoğunluk vardır , belkide sizden önce sipariş edilen bir kişiye gelmiştir diyim belki içiniz soğur. Kesinlikle MT bilişimi tutmuyorum ama olabilecek ihtimalleri söylüyorum.Kargo süresi geçtiyse şikayet edin onlar hemen yollarlar bu sefer.

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Belki önceden beridir yoğunluk vardır , belkide sizden önce sipariş edilen bir kişiye gelmiştir diyim belki içiniz soğur. Kesinlikle MT bilişimi tutmuyorum ama olabilecek ihtimalleri söylüyorum.Kargo süresi geçtiyse şikayet edin onlar hemen yollarlar bu sefer.
Tahmini kargoya veriliş tarihi olarak pazartesi yazıyor. Pazartesi sabah direkt firmayla iletişime geçeceğim, öğlene kadar da verilmezse diğer örnekler gibi 2 hafta beklemeye lüzum yok durum ortada. Size de teşekkür ediyorum

z0ka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Rıdvan
Umarım ironi yapıyorsundur, çünkü kargo firmaları pandemi nedeniyle daha geç getiriyorlar

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Umarım ironi yapıyorsundur, çünkü kargo firmaları pandemi nedeniyle daha geç getiriyorlar
Sorun kargo firması değil, satıcı. Satıcı kargo firmasının benim bölgemdeki yoğunluktan ötürü kargoyu kabul etmediğini iddia ediyor. Ama ben aynı kargo firmasıyla başka kargolar alabiliyorum.

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Bu sabah sonunda kargoya verdiler, sizinki geldi mi?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 Haftadır kargo bekliyorum bıktım...

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom