Al benden de o kadar.. Senden ve diger arkadaslardan gelen indirimler pop up olunca ufaktan heyecanlanıyorum etkisi kalıcı olmuyo ama Şöyle balyoz etkili lazım gelen biseylerin kallavi indirimi gelse ..oka konan sinek gibi yapışacam da feyk işte.. neykkkk feyykkk, üstünde öküz gibi Kütahya porselen yaziyo bak diyip elimizde patlatiyolar bombaci mülayim hesabıyesinler bize yarar bu iş
son 2-3 aydır indirim de yapmıyor köftehorlar. indirim olmayınca bende saçma sapan indirim paylaşacağıma açmıyorum konu. ama bu sefer ümitliyiz hadi el ele hep birlikte daksjdsaAl benden de o kadar.. Senden ve diger arkadaslardan gelen indirimler pop up olunca ufaktan heyecanlanıyorum etkisi kalıcı olmuyo ama Şöyle balyoz etkili lazım gelen biseylerin kallavi indirimi gelse ..oka konan sinek gibi yapışacam da feyk işte.. neykkkk feyykkk, üstünde öküz gibi Kütahya porselen yaziyo bak diyip elimizde patlatiyolar bombaci mülayim hesabı
El ele verip daha iyi bi dünyanın anasını....şey toprak ana var ya o işte...dur dur şeydi Çiçek eydür derviş baba anan baban topraktır.. anladin sen dostum...şakası bi yana inşallah herkes her ihtiyacına uygun fiyatlarla sahip olabilir..cidden aşırı zorlaştı her kesimden insan için hayat...bakalım nasibimizde varsa eksik gedik bi kaç parça alırız hep beraber..son 2-3 aydır indirim de yapmıyor köftehorlar. indirim olmayınca bende saçma sapan indirim paylaşacağıma açmıyorum konu. ama bu sefer ümitliyiz hadi el ele hep birlikte daksjdsa
kesinlikle katılıyorum dostum. Piyasa berbat para pul oldu artık herkes netten indirim kovalıyor. Eskiden gerile gerile aldığımız ürünleri şimdi alırken 2 kere düşünüyoruz. Yönetenler utansın.El ele verip daha iyi bi dünyanın anasını....şey toprak ana var ya o işte...dur dur şeydi Çiçek eydür derviş baba anan baban topraktır.. anladin sen dostum...şakası bi yana inşallah herkes her ihtiyacına uygun fiyatlarla sahip olabilir..cidden aşırı zorlaştı her kesimden insan için hayat...bakalım nasibimizde varsa eksik gedik bi kaç parça alırız hep beraber..
umarım hocamOnu amazondan bulursun büyük ihtimalle
Onu amazondan bulursun büyük ihtimalle
Agalar ssd lazım geçen 2 TB ssd 3.5K ya düşmüştü amazonda niye gelirmi sizce SSDumarım hocam
olabilir depolama düşebiliyorAgalar ssd lazım geçen 2 TB ssd 3.5K ya düşmüştü amazonda niye gelirmi sizce SSD
Agalar ssd lazım geçen 2 TB ssd 3.5K ya düşmüştü amazonda niye gelirmi sizce SSD
Bu gece uyumak yok reisNe desek yalan olur 2 saat sonra göreceğiz
hocam ram düşer mi 16x2 yada 8x2 ddr4yesinler bize yarar bu iş