Neler Yeni

Hepsiburada Ram iadesi

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Mert
şimdi ben tebliondan corsair ram alacağım amazonda da satılıyor ama orada 1000tl fazla eğer ki tebliondan alırsam ve iade etmem gerekirse orada da aynı sorunları yaşar mıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki cumartesi günleri hepsiburada calısıyor mu yani bugün de sonuç beklemeli miyim?
Tebilon’dan herhangi bir ürün almadım. Amazon sorunsuzdur ama 1000 ₺ fark verilmez. Neticede 14 gün yasal iade hakkı her yerde geçerli. Hepsiburada haftasonu bakar mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Father
Tebilon’dan herhangi bir ürün almadım. Amazon sorunsuzdur ama 1000 ₺ fark verilmez. Neticede 14 gün yasal iade hakkı her yerde geçerli. Hepsiburada haftasonu bakar mı bilmiyorum.
peki şimdi ben başka bir ram almalı mıyım? adamlar benim ramları reddetmezler herhalde

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Ümit
Bana 2 gün talep değerlendirme süresi vermişlerdi cuma günü bitmesi gerekiyordu adamlar hala talep değerlendiriyor şikayet vara yazdım hepsiburada da talep oluşturdum aradım darladım ancak cuma günü bitmesi gereken süreç bitmedi ne yapmam gerekiyor ? bunlar cumartesi günü de çalışıyor mu? pazartesiye mi sarktı ve bakıyorum millet 1 hafta ya da 17 gün sürdü falan demişler bilseydim almazdım buradan
2-3 ay önce 2 güne onaylanıyordu iadeler. bayağı bayağı bozdular, Ben daha Alışveriş yapmıyorum bu firmadan Eskiden çok iyiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,981
Üyeler
172,013
Son üye
diyarbekir
Top Bottom