Neler Yeni

Yardım Hepsiburada rtx4080 indirimi gelsin artık???

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam arkadaşlar malum rtx 4000 serisi beklenenin çok üstünde fiyatlarla giriş yaptı. Sağolun Abdullah sessiz kalmadı ve çektiği videolar sayesinde Hepsiburada azda olsa rtx 4070ti ve rtx 4080 satışında kısa bir indirim uygulama kararı aldı. Rtx 4070ti geldi. Rtx 4080 için hala bekliyoruz. Ben şahsen 4080 için 4070ti almadım. Ama her gün ha geldi ha gelecek diye takip etmek sınır bozucu olmaya başladı. @Abdullah Hacıgül kardeşim, alt yapı hazırsa bu hafta sonu getirsinler de şansımız varsa alalım 1 tane. Yanlış anlaşılma olmasın emrine vakilik değil rica ediyorum. Gerçekten an an takip etmekten yorulduk. Tekrar çabaların için teşekkürler @Abdullah Hacıgül .👍🏻

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amacım emri vakilik değil dostum. Zaten yazıda da belirttim. Verilen ucu açık bir müjde var. Haliyle ülkede bir şey alırken kuruş kuruş hesap ederek alıyoruz. Verilen müjdenin ucu açık ve çok sınırlı sayıda olacağı için kaçırmak istemiyorum. Ama ha geldi ha gelecek diye bakmakta yoruyor gerçekten.

Phanzox

80+ Silver
Amacım emri vakilik değil dostum. Zaten yazıda da belirttim. Verilen ucu açık bir müjde var. Haliyle ülkede bir şey alırken kuruş kuruş hesap ederek alıyoruz. Verilen müjdenin ucu açık ve çok sınırlı sayıda olacağı için kaçırmak istemiyorum. Ama ha geldi ha gelecek diye bakmakta yoruyor gerçekten.
Benimde amacım dalga geçmek değil mizahına attım videoyu. @Abdullah Hacıgül hocam uğraşıyordur indirim için.Ancak biliyorsunuz bu firmalar ile anlaşma pazarlık vs kolay şeyler değil.Instayı takip edin yeterli gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037