Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Olm ya 6-7 hesap denedim hep 10 tl
Babamın hesabı 6 yıllık falan 10 TL verdi alakası yok onla.Sanırım yeni hesaplara 10 TL veriyor 15e yakın hesapta denedim eski hesaba 20 diğerlerine 10 verdi
Bana 20tl çıktı türkçe sözlük aldım okulda lazımdıbilmem 4 TL'ye ne aldın
Ama yeni hesaplar için telefon numarası lazım değil mi?20 tane sipariş verdim 1 tane 15 kalanı 10TL geldi. İptal olursa üzülmem 1 tane kesin vereceğime risk alır 20 tane sipariş veririm daha iyi
Getiren kuryeyi düşünsene .20 tane sipariş verdim 1 tane 15 kalanı 10TL geldi. İptal olursa üzülmem 1 tane kesin vereceğime risk alır 20 tane sipariş veririm daha iyi
Sövecek adamlar yaGetiren kuryeyi düşünsene .
İşin o kısmı var birdeGetiren kuryeyi düşünsene .
Hayır telefon numarası istemiyor, mail doğrulaması bile istemiyor. Sipariş verirken telefon numarası yazıyorsun o kadar ordada sıkıntı çıkmadı hiç.Ama yeni hesaplar için telefon numarası lazım değil mi?
Aksine Hepsiburada ile çok kötü anılarım varYöneticilere,modlara 100 TL çıkıyor. Torpil var. Kabul etmiyorum
Bütün siparişler aynı telefon numarası değil mi? O zaman ben kaçar hadi mail açamHayır telefon numarası istemiyor, mail doğrulaması bile istemiyor. Sipariş verirken telefon numarası yazıyorsun o kadar ordada sıkıntı çıkmadı hiç.