Neler Yeni

Hepsiburada Trendyol Gi̇bi̇ Yerlerden Bi̇lgi̇sayar Parçasi Alip Toplanabi̇li̇r Mi?

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Bütçe
20000
Dostlar selamunaleyküm. Örnek veriyorum, ekran kartını hepsiburada uygulamasından, ramleri trendyoldan işte ne bileyim ssd n11 den falan alıp toplayabilir miyiz bir sıkıntı olur mu yoksa direk itopya sinerji gibi bilindik yerlerden almak mı mantıklı?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Mehmet Çelik
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Dostlar selamunaleyküm. Örnek veriyorum, ekran kartını hepsiburada uygulamasından, ramleri trendyoldan işte ne bileyim ssd n11 den falan alıp toplayabilir miyiz bir sıkıntı olur mu yoksa direk itopya sinerji gibi bilindik yerlerden almak mı mantıklı?
Toplayabilirsin. Hatta oyle daha ucuza gelir. Direkt Itopya, Sinerji gibi yerlerin toplama sisteminden toplarsan daha pahaliya mal olur. Ama hazir sistemler dusuk butceler icin daha mantikli oluyor. Eger ki daha once bir parca almadiysan hazir sistemlere yonelmeni tavsiye ederim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,159
İsim
uwu
Nerde daha uygunsa orası mantiklidir .

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İndirimleri kovalayıp toplamak mantıklı hocam. Nerede indirim varsa ya da hangi sitede uygunsa alıp toplayın.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Ben indirimleri kovalayarak almıştım. Donanım arşivi instagram profilinden de epey gibi sitelerden de bakarak alabilirsin.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,873
İsim
ege erdem demirelli
hocam 20k butceile toplamaktansa f/p sistemler cok daha mantikli dun pc hocasi 15k 4060 ve 12400f sistem cikardi mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,227
Üyeler
158,975
Son üye
U_N_S
Top Bottom