Neler Yeni

Hepsiburadadan aldığım ürün yerine farklı bi ürün geldi ve iade talebim reddedildi

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
linkteki ürünü hepsi buradadan 239tl ye sipariş verdim 26 haziranda 3 gün sonrasında bana laptop standı gönderildi yanlış ürün diye geri gönderip ürünü geri istedim bugün 7 temmuz gecesi laptop standı satıcıya 5inde ulaştı hala talep değerlendiriliyor yazıyor şimdi baktığımda ürün 450tl olmuş bana ürünü yollamayacaklar mı bunlar sırf fiyatı arttı diye anlamadım ürünün değişmesini talep ediyorum diye açıklama yazdım ama tık yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
yollarlarlar alakası yok zamın

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Desteğe yazdınız mı

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
linkteki ürünü hepsi buradadan 239tl ye sipariş verdim 26 haziranda 3 gün sonrasında bana laptop standı gönderildi yanlış ürün diye geri gönderip ürünü geri istedim bugün 7 temmuz gecesi laptop standı satıcıya 5inde ulaştı hala talep değerlendiriliyor yazıyor şimdi baktığımda ürün 450tl olmuş bana ürünü yollamayacaklar mı bunlar sırf fiyatı arttı diye anlamadım ürünün değişmesini talep ediyorum diye açıklama yazdım ama tık yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
Yollamak zorundalar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
hayır yazmadım canlı desteğe ulaşamadım çözüm merkezinden çözüm aradığımda otomatik cevaplarla karşılaşıyorum
Whatsapp hatlarına yazın ama şu an aktif olamayabilirler direk dönüyorlar sana yarın sabah yazarsın en kötü.

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp hatlarına yazın ama şu an aktif olamayabilirler direk dönüyorlar sana yarın sabah yazarsın en kötü.
Şimdi konuştum maksimum 5 gün içinde bilgilendiriceklermiş umarım kulaklığı gönderirler sağolun cevaplar için

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Şimdi konuştum maksimum 5 gün içinde bilgilendiriceklermiş umarım kulaklığı gönderirler sağolun cevaplar için
Gönderirler merak etmeyin. En kötü para iadesi alırsınız. Buyrun kulaklığın incelemesini yapmıştım belki merak ettikleriniz vardır.

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün tekrardan hepsiburadaya girdiğimde “iade talebim reddedildi” diye bir şey çıktı paranız iade edilecek veya ürün yollanacaktır yazmadı sadece reddedildi yazıyor ne yapmalıyım elimde ürün yok elimde parada yok ne yapmalıyım sizce?

ßeta

80+ Bronze
Bugün tekrardan hepsiburadaya girdiğimde “iade talebim reddedildi” diye bir şey çıktı paranız iade edilecek veya ürün yollanacaktır yazmadı sadece reddedildi yazıyor ne yapmalıyım elimde ürün yok elimde parada yok ne yapmalıyım sizce?
Müşteri destek kısmına talep oluştur veya telefon ile ara yanlış ürün gönderildi diye
Edit Başığı güncelleyin bence

Top Bottom