Neler Yeni

Çözüldü✓ Hepsiburadadan bilgisayar Alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kadiir hasan

Arkadaslar hepsiburadadan sistem almayi dusunuyorum biliyorum sistem almak icin kotu bir yer ama pesin fiyatina taksite ihtiyacim var diger itopya gibi siteler faizli veriyor odevim icin veya ortalama oyunlar oynayacagim oynayacagim max oyun valorant gibi cs2 gibi oyunlar minecraft falan oynarim herhalde maximum beni idare eder mi? etmezmi? Simdiden yazdiklariniz icin tesekkur ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tarık Acem

Arkadaslar hepsiburadadan sistem almayi dusunuyorum biliyorum sistem almak icin kotu bir yer ama pesin fiyatina taksite ihtiyacim var diger itopya gibi siteler faizli veriyor odevim icin veya ortalama oyunlar oynayacagim oynayacagim max oyun valorant gibi cs2 gibi oyunlar minecraft falan oynarim herhalde maximum beni idare eder mi? etmezmi? Simdiden yazdiklariniz icin tesekkur ederim.
piyasadaki tüm oyunları ultra ayarlarda oynarsın sıkıntı olmaz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartı ve işlemci güzel ama onun dışındaki şeyler çok dandik, alınmaz. Maks bütçen ne kadar olur başka öneri yapalım

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kadiir hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ve işlemci güzel ama onun dışındaki şeyler çok dandik, alınmaz. Maks bütçen ne kadar olur başka öneri yapalım
Suanda kasa almaktan vazgecme karari aldim onun yerine laptoplarda bilginiz varsa arkadaslar Huwaei matebook d16 almayi dusunuyorum Alınır mı??
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan yapıyor peşin fiyata taksit
Alacagim pc ye kredi karti pesin fiyata taksit yapmiyor maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,609
Üyeler
166,408
Son üye
ihtiras