Hepsiburada'dan telefon alıp sonradan taksitlendirme yapan var mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
18,695
Acil bir telefon ihtiyacı doğdu. Hepsiburada'dan Samsung M21 almayı düşünüyorum fakat nakit ödeyemem. Telefonlarda da taksit kalktı biliyorsunuz.

Taksitli nakit avans oranlarına baktım, çok fazla faiz koyuyor.

Hepsiburada'dan Ziraat Bankası kredi kartımla peşin çeksem sonradan online işlemlerden vade farksız taksitlendirme yapabilir miyim?

@Ditto hocam sen yakın zamanda taksitle SE (2020) almıştın, nasıl olmuştu o?

Kredi kartı ile tek çekim yap Mobil şubeden taksitlendir evdeki 4 Telefonu öle yaptım.

Acil bir telefon ihtiyacı doğdu. Hepsiburada'dan Samsung M21 almayı düşünüyorum fakat nakit ödeyemem. Telefonlarda da taksit kalktı biliyorsunuz.

Taksitli nakit avans oranlarına baktım, çok fazla faiz koyuyor.

Hepsiburada'dan Ziraat Bankası kredi kartımla peşin çeksem sonradan online işlemlerden vade farksız taksitlendirme yapabilir miyim?

@Ditto hocam sen yakın zamanda taksitle SE (2020) almıştın, nasıl olmuştu o?
Ben de ziraat ile aldım. Aldıktan sonra mesaj geliyor taksitlendirme istermisiniz diye. Cevap veriyorsun taksitleniyor. Çok kolay aslında 😅

Kredi kartı ile tek çekim yap Mobil şubeden taksitlendir evdeki 4 Telefonu öle yaptım.
Teşekkür ederim.

Ben de ziraat ile aldım. Aldıktan sonra mesaj geliyor taksitlendirme istermisiniz diye. Cevap veriyorsun taksitleniyor. Çok kolay aslında 😅
Teşekkürler hocam. Telefon diye geçince belki olmaz diye düşündüm. Önden bir sorayım dedim ki taksit yapmazsa 15'inde kapıya dayanmasınlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,037
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri