Neler Yeni

Çözüldü✓ Hepsiburadanın Kargo Paketlemedeki Özensizliği İle İlgili Görüşleriniz

ahmete

80+
Merhabalar,

Hepsiburada üzerinden Kasım indirimleri ile beraber 2 adet ürün aldım. Ürünlerin satıcısı Hepsiburada. Bu ürünler Ekran Kartı ve Akım Koruyucu Priz. Bu iki üründe kendi paketleri ile geldi. Ekstra bir paketin içine koymamışlar. Daha önceden de 2 tane aldığım ürünün(HDD ve RAM) kutusu vardı ama ama ürünleri sabitlememişler, kutu içinde hareket ediyorlardı. Priz neyse de ekran kartı, hdd ve ram ucuz ürün değil böyle göndermeleri çok saçma geldi bana. Böyle sorun yaşayan varsa görüşlerinizi bekliyorum. Acaba size gönderilen ekran kartı gibi teknolojik ürünlerde böyle mi ulaşıyor? Sizce bu sorun nasıl çözülebilir? Ekran kartını iade etmeli miyim sizce? Şimdiden çok teşekkürler.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Büyük ihtimalle yoğunluktan dolayı paketler özensiz gelmiş olabilir. Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
Merhabalar,

Hepsiburada üzerinden Kasım indirimleri ile beraber 2 adet ürün aldım. Ürünlerin satıcısı Hepsiburada. Bu ürünler Ekran Kartı ve Akım Koruyucu Priz. Bu iki üründe kendi paketleri ile geldi. Ekstra bir paketin içine koymamışlar. Daha önceden de 2 tane aldığım ürünün(HDD ve RAM) kutusu vardı ama ama ürünleri sabitlememişler, kutu içinde hareket ediyorlardı. Priz neyse de ekran kartı, hdd ve ram ucuz ürün değil böyle göndermeleri çok saçma geldi bana. Böyle sorun yaşayan varsa görüşlerinizi bekliyorum. Acaba size gönderilen ekran kartı gibi teknolojik ürünlerde böyle mi ulaşıyor? Sizce bu sorun nasıl çözülebilir? Ekran kartını iade etmeli miyim sizce? Şimdiden çok teşekkürler.
Wd 1tb hdd almıştım. içi boş, üründen daha geniş bir kutu içinde geldi paketi aldıgım an iade edecektim zaten üründe arızalı gelmişti pc taktım çalışmadı bile. Çalışsa ayrı problem 1-2 ay sonra bozulmaması imkansız bile değil. Hepsiburada maliyet azaltmaya çalışıyor fakat yanlış bir yönetim içinde bence. Müşterilerine daha çok önem vermeleri lazım artık bir ihtiyaç olduğunda amazondan alıyorum napayım yerli markalarımız bu şekilde.. yabancılar kazansın...

Son düzenleme:

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Ablam hb de çalıştığı için günde en az 5 6 kargo geliyor doğuda hb deposundan. Şuana kadar en ufak sorun çıkmadı. Biraz şans olayı galiba

BabaVoss7

80+ Silver
Hepsini tek bir kişi hazırlamıyor sonuçta. İşini doğru yapmayan illaha ki birileri vardır. Değerlendirme yaparsınız anca etki eder mi şüpheli. Bana da bir kaç kere denk geldi. Ama sorun çıkmamıştı şansa.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Wd 1tb hdd almıştım içi boş üründen daha geniş bir kutu içinde geldi paketi aldıgım an iade edecektim zaten üründe arızalı gelmişti pc taktım çalışmadı bile. Çalışsa ayrı problem 1-2 ay sonra bozulmaması imkansız bile değil. Hepsiburada maliyet azaltmaya çalışıyor fakat yanlış bir yönetim içinde bence. Müşterilerine daha çok önem vermeleri lazım artık bir ihtiyaç olduğunda amazondan alıyorum napayım yerli markalarımız bu şekilde.. yabancılar kazansın...
hdd ürünlerini n11,trendyolda aynı gönderiyor. Jelatin içinde. geniş kutuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,844
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445
Top Bottom